teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fukttekniker

Företag Oleter Group AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-09

Ansök nu

Fukttekniker

Vi söker vi dig som är social med en hög servicekänsla, som kan driva dina projekt självständigt men samtidigt är en lagspelare som fungerar väl i ett team. Vi erbjuder ett omväxlande och utvecklande arbete där du får möjlighet att göra verklig skillnad för kund. 

Arbetsuppgifter 
Som fukttekniker hjälper du våra kunder att besiktiga och hantera fuktskador samt att arbeta med förebyggande åtgärder. Du kommer att arbeta brett med alla förekommande arbetsuppgifter inom fuktbesiktning, avfuktning, åtgärder i samband med vattenskador och utredningar relaterade till fuktproblem. I det dagliga arbetet kommer du att ansvara för tidsplanering, projekt- och för den löpande kundrelationen. Du kommer att vara delaktig i att forma vår fuktavdelning i Uppsala tillsammans med våra övriga fukttekniker och Platschef i Uppsala. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter och chans att forma sin egen roll. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som: 
• Kan arbeta under eget ansvar 
• Har erfarenhet av byggnationer och konstruktioner 
• Har god datavana 
• Har god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift 
• Har B-körkort (krav) 
• Erfarenhet från byggsektorn ses som meriterande 

 Vi erbjuder både internutbildning och externa kurser för rätt person med förutsättningar och egen vilja att utvecklas. 
För att trivas hos oss tror vi att du är engagerad, effektiv och flexibel. Vi tror också att du är en problemlösare som strävar efter att hålla en hög kvalité på ditt arbete. 

Hos oss får du mycket eget ansvar samtidigt som du samarbetar med kompetenta och prestigelösa kollegor. Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss och vi arbetar aktivt med kompetensutveckling och utbildningar. 
 

Är du intresserad? 

Sista ansökningsdatum: 2022-03-25 vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. 
Start: Enligt ök och med hänsyn till uppsägningstid 
Omfattning: Heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning. 

Välkommen med din ansökan! 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Karl Häggström via e-post karl.haggstrom@ocab.se
 

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.
 

Om oss

Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri.  
 

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Tillsammans står vi för Kvalitet – Engagemang – Hållbarhet.

Dela detta jobb

Fukttekniker

Oleter Group AB