teknikjobb.se

FU Utvecklare Stålverket Outokumpu

Ort
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

FU Utvecklare Stålverket Outokumpu

Outokumpu är världsledande inom rostfritt stål. Materialet är helt återvinningsbart, underhållsfritt samt mycket starkt och hållbart. Rostfritt stål är en av de viktigaste byggstenarna för en hållbar framtid. Outokumpu har idag cirka 10 000 anställda i mer än 30 länder. Outokumpu är listat på NASDAQ OMX Helsingfors. www.outokumpu.com. Avesta är ett fullt integrerat stålverk, vi har hela produktionskedjan och är ett av de största verken inom Outokumpu. Hos oss i Avesta arbetar ca 750 medarbetare. 

FU-utvecklare fungerar som en länk mellan FU-chef, UH-utveckling och FU-tekniker.

Som FU-Utvecklare arbetar du med att utföra men framför allt förbättra det planerade förebyggande underhållet inom Stålverket. Du arbetar för att nå uppsatta mål inom ditt ansvarsområde där du reviderar och granskar FU-rutiner löpande. I tjänsten ingår administrativa uppgifter så som dokumentation, revidering av FU-rutiner, förändringar av FU instruktioner i underhållssystemet, mm.

Du arbetar för att förbättra tillgängligheten genom att föreslå och driva förbättringar. Du är till stor del ute i verksamheten där du ansvarar för att delta i att prova och verifiera nya FU-rutiner, driver och deltar i haveriutredningar, gör rotorsaksanalyser och haverianalyser. Du kan avbryta arbetet om inte tillräcklig säkerhet eller kvalitét uppfylls.

Vem är det vi söker?

Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens med teknisk inriktning eller motsvarande. Du har några års erfarenhet från underhållsarbete inom tung industri gärna med inriktning mot förebyggande underhåll. För tjänsten krävs att du har en god systemvana och kan arbeta självständigt i program som MS Office och UH-system, med flera. För att trivas på positionen så tror vi att du är kommunikativ och drivande. Du har en analytisk förmåga och kan växla mellan snabbhet och noggrannhet för att uppnå god kvalitet och effektiva processer.

Välkommen med din ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar Outokumpu med Lundin & Boström. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Peter Boström, tel 0243 – 22 66 51. Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida lundinbostrom.se Intervjuer sker löpande.

Dela detta jobb

FU Utvecklare Stålverket Outokumpu

Lundin & Boström