teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Fräsare till Melament AB i Älmhult

Företag Empleo
Ort
Utgår

2022-10-07

Ansök nu

Fräsare till Melament AB i Älmhult

Melament AB är en mekanisk verkstad belägen i Älmhult på gränsen mellan Skåne/Småland. Vi är ca. 12 medarbetare som alla värnar om det goda samarbetet. Företaget startades 1975 av familjen Månsson, med inriktning på legotillverkning. Vi arbetar med skärande bearbetning enligt kunds önskemål och underlag, med betoning på små till medelstora serier.

Inget material är främmande för oss, vi bearbetar i alla sorters metall och även plast. Vi har en stor bredd på vår verkstad, med allt från kapning, svarvning, fräsning, slipning, kilspår, svetsning mm. Vad vi kan erbjuda Er som kund hittar Ni under våra tjänster/vår maskinpark. Välkommen in www.melament.se


Till vårt trevliga kundföretag Melament AB i Älmhult söker vi nu en nyfiken och utvecklingsbar Fräsare med programmeringskunskaper. Arbetet innebär programmering, ställ och körning av en fleroperationsmaskin med heidenhain som styrsystem.

Du fräser mindre serier och ansvarar för allt från ställ till mätning och slutkontroll. Du ingår i ett team med kompetenta och samarbetsvilliga kollegor. Hos Melament får du möjlighet att utvecklas i rollen som Fräsare och kan på sikt även får möjlighet att lära dig fler arbetsmoment.    

Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag till torsdag med ledig fredag.

Är du redo för en spännande utmaning på ett mindre och familjärt bolag? Läs gärna mer om vår kund på www.melament.se

Din profil
Vi söker dig som har någon form av teknisk utbildning, gärna inom CNC. Utöver detta har du minst ett par års praktisk erfarenhet som Fräsare med goda kunskaper i programmering. Du är van vid att ställa och köra maskiner för kortare serier och har ett högt kvalitetstänk.

Likaså har du ett genuint intresse för att arbeta med ständiga förbättringar, Lean och 5S. Har du erfarenhet av att svarva är det meriterande.   

Som person är du en god lagspelare som tar ett stort ansvar för arbetet och som gärna ställer upp och hjälper andra. Lojalitet, nyfikenhet och engagemang, är andra goda egenskaper som kännetecknar ditt sätt att vara och arbeta. Hos vår kund får du kontinuerlig personlig utveckling, något som även du värdesätter högt.

Truck- och traverskort är meriterande, dock inget krav.

Tjänsten är en direktrekrytering till Melament AB i Älmhult!

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.  
Ort/Placering: Älmhult.
Omfattning: Heltid, dagtid.    
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Snarast.  

 

Dela detta jobb

logo
Fräsare till Melament AB i Älmhult

Empleo