teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Addilon Professionals erbjuder specialistkompetens inom områdena Logistik, Teknik, Försäljning, Inköp och Ekonomi. Vi hittar rätt kompetens till våra kunders temporära kompetensbehov och bidrar till att våra kunder fullt ut kan fokusera på sin kärnverksamhet.
Genom vår kunskap om kandidatmarknaden, passion för kundens affärer och smart arbete identifierar och attraherar vi stjärnorna i svenskt näringsliv.
Vi drivs av att skapa förutsättningar för våra kunder att nå långsiktig tillväxt genom högpresterande individer. Merparten av våra uppdrag kommer från långvariga kunder och deras rekommendationer.
Vårt breda kontaktnät och vår researchkapacitet ger oss möjligheten att leverera toppkandidater i varje uppdrag.

Läs mer om oss på www.addilon.se

För vår kunds räkning söker vi en konsut inom Regulatory / Produktutveckling. Uppdraget är en konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer att vara anställd av Addilon Professionals och arbeta som konsult hos vårt kundföretag, Profoto AB. Möjlighet till tillsvidareanställning finns hos kunden under förutsättning att samarbetet fungerat väl. Tjänsten är konsultuppdrag med en omfattning om uppskattningsvis 50% över tid. Vi ser gärna att du är tillgänglig direkt efter nyår. Placeringsort är Sundbyberg.

Ansvar och arbetsuppgifter
Detta uppdrag innebär att hjälpa till att reda ut huruvida våra produkter uppfyller regleringen Californa Proposition 65, vilket kommer innebära att samla in information om Profotos produkters material innehåll och matcha mot materiallistan i regleringen. Vilket innebär att tolka materialdatablad och leta i system och databaser.
I förlängningen kan det även bli aktuellt att hjälpa till med att utreda vilka typer av regulatoriska krav det finns på olika typer av produkter.
Kunskap om just dessa regulatoriska krav är inget måste för att göra jobbet, det krävs en ordningsam och självgående person som klarar av att driva utredningen framåt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
- läser sista året till civilingenjör
- har intresse av QA/RA
- god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt såväl svenska som engelska
- mycket goda IT-kunskaper och behärskar Office-paketet samt affärssystem
- intresse och kunskap av foto är meriterande

Personlighet
För att lyckas i rollen ser vi att du är:
- analytisk
- noggrann
- kommunikativ
- resultatinriktad
- strukturerad
- hög integritet

Om Profoto
Profoto är mer än ett varumärke. Profoto är mer än de världsledande produkter för ljusformning vi tillverkar.
Profotos främsta mål är att optimera varje enskild bild genom att hjälpa den som skapar bilden att tillföra ljus av allra högsta kvalitet. När man inser att flera miljarder bilder tas varje dag kan man också börja förstå vidden av vårt åtagande att forma perfekt ljus.

Vårt starka engagemang och vår passion har varit en del av vårt DNA redan från start. För 50 år sedan bestämde sig våra grundare Conny Dufgran och Eckhard Heine för att skapa den allra bästa blixten för de allra bästa fotograferna – och de lyckades. De satte en standard som vi inte bara strävar efter att hålla – utan att överträffa.
Vi är nämligen övertygade om att ljuset är oumbärligt och centralt för allt bildskapande – oavsett kamera och oavsett situation. Förmågan att skapa fantastiska bilder hänger också direkt samman med förmågan att forma ljuset. Denna grundprincip är nyckeln till en värld fylld av otroliga bilder och syftet med varje enskild produkt som vi skapar. Läs mer om oss på https://profoto.com/

Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i detta uppdrag. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras för dig som går vidare till intervju.

För att arbeta som konsult hos oss krävs det att du:

  • delar våra värderingar
  • är etablerad i ditt yrke
  • har erfarenhet från olika roller och olika branscher
  • har relevant erfarenhet för uppdragen

Följ oss på:
LinkedIn | Facebook | Instagram


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc.

Kontaktpersoner

Länk till den här sidanhttps://www.addilon.se/jobb-karriar/lediga-tjanster/?rmpage=job&rmjob=910&rmlang=SE

 

 

Fotointresserad Civilingenjör, Profoto AB

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-24

Ansök nu

Dela detta jobb