teknikjobb.se

FORWARDER

Företag Bruks Siwertell
Ort
Utgår

2021-05-31

Ansök nu

FORWARDER

Bruks Siwertell i Bjuv söker, för ett vikariat på ett år, en Forwarder med förtullningserfarenhet.

JOBBET

Du kommer att ansvara för och hantera transporter och all tillhörande dokumentation för gods avseende nyförsäljning och reservdelar. Du har det övergripande ansvaret för planering av dina speditionsärenden inom företaget, inklusive att hålla dina kunskaper uppdaterade inom speditionsområdet och dessutom att sprida denna inom företaget. Du kommer bl.a att:

  • Aktivt delta i hantering av alla transporter inom företaget.

  • Hantera all relevant transportdokumentation såsom L/C, bankgarantier, fakturor, packlistor, ursprungscertifikat, kvalitetsdokument, legaliseringsdokument m.m.

  • Aktivt arbeta med förtullning och vara vår expert avseende handelsavtal för olika länder

  • Delta i transportmöte och projektmöten.

  • Tillsammans med projektteam planera och ansvara för projektsändningar.

  • Kommunicera med banker, kunder och andra myndigheter

Tjänsten är på heltid och sträcker sig från den 1 juli 2021 t.o.m. den 30 september 2022.

VEM SÖKER VI?

Vi tror att du har en universitets- eller högskoleutbildning inom transport och logistik, eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av förtullning, incoterms liksom om L/C förfarande och skeppningsdokument. Det är meriterande om du har erfarenhet av internationella projektskeppningar inom och utom Europa. Till dina personliga egenskaper hör att du är objektiv, flexibel och analytisk, du har förmåga att jobba i grupp och att självständigt driva dina egna ansvarsområden. Vi förutsätter att du pratar och skriver engelska flytande.

VI ERBJUDER DIG…

..en intressant position i ett internationellt ledande företag med tydliga värderingar och en stark drivkraft att lyckas. Du kommer att jobba med skickliga kollegor och en miljö med högt i tak och korta beslutsvägar. Du får möjlighet att vara med att vidareutveckla företaget in i framtiden!

KONTAKT/ANSÖKAN

Har du några frågor; kontakta Petter Risholm, Supply Chain Manager på telefon +46 4285812 eller e-post  petter.risholm@bruks-siwertell.com  Ansök snarast, dock senast den 31 maj 2021, då vi arbetar med löpande urval.

Dela detta jobb

FORWARDER

Bruks Siwertell