teknikjobb.se

Vill du vara med och utveckla fastighetsförvaltning? Vi har ett av Sveriges starkaste erbjudande inom den här sektorn! Vi söker nu ytterligare kollegor till vårt kontor i Göteborg inom affärsområdet förvaltningsrådgivning.

Är du kundorienterad och tycker om att utveckla kundens affärer? Hos oss kommer du få jobba med branschens mest affärsmässiga konsulter. Vi drivs av att hela tiden utvecklas kunskapsmässigt och du kommer på detta sätt bidra till våra kunders utveckling.

Tjänsten:

  • Dina uppdragsgivare kommer vara allt från större privata fastighetsbolag till kommuner och kommunala bolag, men även andra affärsdrivande bolag med ett fastighetsbestånd och behov av vägledande rådgivning.
  • Du kommer ha en strategiskt viktig, rådgivande roll, där syftet är att utveckla, effektivisera och optimera dina uppdragsgivares förvaltningsorganisationer utifrån ett affärsmässigt perspektiv.
  • Du kommer ha flera kontaktytor och interagera med många olika människor, där de huvudsakliga kontaktpersonerna finns på ledande positioner i uppdragsgivarens organisation.
  • Du är med skapar förutsättningar för såväl nöjda hyresgäster som god fastighetsekonomi genom att inhämta information och göra adekvata analyser av organisationen, jobbar rådgivande kring förändringar och strategier och hjälper uppdragsgivaren att implementera förändringsarbetet och uppnå optimal affärsnytta i sin verksamhet.

Kvalifikationer och personliga egenskaper:

  • Du innehar mycket god erfarenhet från fastighetsbranschen i roller, där du skaffat dig en hög förvaltningsorganisatorisk kompetens. Du kanske redan jobbar som konsult idag eller lockas av att dra nytta av dina tidigare erfarenheter och utvecklas vidare i en sådan roll.
  • Du har ett utpräglat kundfokus, innehar en god social kompetens och duktig kommunikativt
  • Du äger förmågan att driva ett utvecklingsarbete på ett självständigt sätt och skapa delaktighet och engagemang kring processerna.
  • Du är strukturerad och analytisk med en passion för de affärsmässiga delarna i en verksamhet och ser hela tiden till kundens bästa.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Svefa med Fasticon Kompetens AB. Du söker tjänsten på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Svedberg på 0766-39 63 71 elleranna.svedberg@fasticon.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fasticon är ledande konsulter specialiserade på kompetensförsörjning inom fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. För mer information om Fasticon, www.fasticon.se

Förvaltningsrådgivare - Svefa

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2018-12-26

Ansök nu

Dela detta jobb