teknikjobb.se

loga

Förvaltningsassistent/hyresadministratör

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-15

Ansök nu

Förvaltningsassistent/hyresadministratör

Som en del av gruppen teknisk förvaltning kommer du att vara ett av våra ansikten utåt. Din förmåga att bemöta våra kunder kommer att vara den viktigaste arbetsuppgiften. Du kommer ingå i en grupp, där det självklara samarbetet är ett måste.

Vad ska du göra?

I rollen som förvaltningsassistent/hyresadministratör kommer du bland annat hantera våra kunders hyresrätter och alla frågor som hör den processen till. Du kommer att utgöra ett administrativt stöd för gruppen teknisk förvaltning och förväntas kunna vara ett stöd i vissa arbetsuppgifter för våra tekniska förvaltare. Underhållsadministration är en stor del av avdelningens arbetsuppgifter där din roll blir en naturlig del i planering och utförande. I rollen ingår hantering av felanmälningar, kontakt med hyresgäster, viss fakturahantering och dokumentation. Du kommer att vara en i gruppen som vid behov kan bemanna receptionen och de arbetsuppgifter som tillhör denna del. Arbetet är omväxlande och socialt. Du arbetar självständigt och får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. 

Vem är du?

Vi söker dig med god samarbetsförmåga och stark initiativförmåga som kan bemöta kunder och agera professionellt. Som person är du serviceinriktad, en god kommunikatör samt har lätt för att skapa goda relationer. Du har ett intresse av fastigheter och tidigare erfarenhet eller stor vilja att lära dig. 

Vi ser att du har lämplig utbildning på lägst gymnasienivå samt utbildning eller erfarenhet av hyresrätter. Du har dokumenterad erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen. 

Det är även viktigt att du har mycket goda datorkunskaper och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Då rollen är administrativ är det ett krav att snabbt kunna sätta sig in i våra system och kunna använda de verktyg som Riksbyggen tillhandahåller. Har du erfarenhet av Agresso är även det meriterande. Du kommer att ges möjlighet att utveckla dina kunskaper genom interna utbildningar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Uppsala.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär, senast den 2019-10-15.

Frågor ställes kontaktperson:
Frida Favre, Leveranschef marknadsområde Uppland tel: 018-18 97 33, e-post: Frida.Favre@riksbyggen.se

Dela detta jobb

loga
Förvaltningsassistent/hyresadministratör

Riksbyggen