teknikjobb.se

FÖRVALTNINGSASSISTENT – GÖTEBORG

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

FÖRVALTNINGSASSISTENT – GÖTEBORG

Kundlogotyp

Förvaltningsassistent – Fastighet

Sökord: förvaltningsassistent, förvaltare, fastighetsadministratör, fastighetsekonom

På uppdrag av en mycket stor statlig myndighet söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en förvaltningsassistent med specialistkunskaper inom fastighetsförvaltning och fastighetsekonomi. Vi söker dig som brinner för förvaltning och vars stora intresse är problemlösning. Är du den vi söker?

VI ERBJUDER 
Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal.
Som anställd konsult hos oss omfattas du av gällande kollektivavtal och dess aktuella villkor gällande t.ex. lön, semester, försäkringar och tjänstepension. Vi erbjuder dig chansen att arbeta hos våra kunder, stora välkända företag i bygg och fastighetsbranscherna. Som en hjälp att lyckas i dina uppdrag hos oss har du en mycket engagerad konsultchef som alltid agerar stöd och bollplank. 
Isaksson Rekrytering & Bemanning har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi bemannar och rekryterar över hela Sverige.

OM TJÄNSTEN
Ekonomiadministration bland annat avseende leverantörsfakturor och kundfakturering. Som förvaltningsassistent kommer du att delta i budget och prognosarbete samt stödja regionen med ekonomiska analyser och uppföljningar. Arbetet innebär även avtalshantering och registerunderhåll i fastighetssystem. I rollen ingår övrigt förekommande arbetsuppgifter kopplade till regionens administrativa ansvar. Resor förekommer i tjänsten.

Förekommande arbetsuppgifter för dig som konsult i detta uppdrag som Förvaltningsassistent:

 • Ekonomiadministration och administration
 •  Beaktning av hyreskontraktens uppsägningstider
 •  Stöd till enhetschefer, ingenjörer, förvaltare och gruppchef.
 •  Bistå med ekonomiska analyser och uppföljningar
 •  Administration så som registerunderhåll, protokollskrivning samt projektuppföljning
 • Övrigt förekommande arbetsuppgifter för rollen/ avdelningen/ enheten/ staben

KVALIFIKATIONER 
Vi söker dig vars största intresse är fastigheter i kombination med problemlösning och service och vi tror att du har minst två års dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Du är självgående och ansvarsfull och besitter följande kvalifikationer:

 • Erfarenhet från fastighetsförvaltning
 • Erfarenhet av ekonomiadministrativa arbetsuppgifter samt budget- och prognosarbete
 • Erfarenhet av att självständigt genomföra ekonomiska analyser och uppföljningar
 • Goda datakunskaper och kan uttrycka dig väl i tal och skrift
 • 2 års yrkeserfarenhet inom fastighetsekonomi/ekonomiadministration
 • Högskola eller YH utbildning fastighetsekonomi/ekonomiadministration
 • Referenser
 • Körkort klass B och svensk medborgare är ett krav
 • Meriterande är erfarenhet av hyres- och avtalsadministration och fastighetsadministrativa system samt erfarenhet av säkerhetsfrågor

Du har passion för ekonomi, administration samt fastigheter och strävar efter att ha kontroll över de IT system som används. För att trivas som förvaltningsassistent hos oss tror vi att du är en nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt och externt.

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Sofia Gaard på 076-3092000

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. 
Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.

Dela detta jobb

FÖRVALTNINGSASSISTENT – GÖTEBORG

Isaksson Rekrytering & Bemanning