teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Förvaltare till Victoriahem i Järva!

Företag Devotum
Ort
Utgår

2023-02-17

Ansök nu

Förvaltare till Victoriahem i Järva!

Välkommen till Victoriahem, ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! En bekräftelse på detta är att vi vunnit Kundkristallen och utsågs i fjol till GREAT PLACE TO WORK! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om över 39 000 familjers hem och vi fortsätter växa. Nu hoppas vi att även du vill vara med på vår resa!

Om tjänsten
Du kommer ingå i ett team bestående av områdeschef, förvaltare, förvaltningskoordinator, uthyrare, fastighetstekniker och miljövärdar.

Som förvaltare ansvarar du för fastighetsbeståndet ur ett övergripande tekniskt och ekonomiskt perspektiv, samt att detta görs enligt vår förvaltningsfilosofi på ett affärsmässigt optimalt sätt. Du leder, fördelar och utvecklar det dagliga arbetet med drift och underhåll och det ställs höga krav på att du är en god ledare och förebild samt är proaktiv och initiativrik. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Huvudansvar för planerat underhåll och löpande förvaltning

 • Upprätta och följa upp drift- och underhållsplaner genom att driva förändrings- och förbättringsarbete

 • Arbeta fram investeringsbeslut

 • Driva och följa upp energieffektiviseringsprojekt

 • Handla upp och beställa åtgärder av entreprenörer i samråd med områdeschef

 • Kontakt med hyresgäster

 • Besiktning av lägenheter

 • Löpande kontakt med myndigheter och övriga intressenter i området

 • Kontinuerliga avstämningar med driftsorganisationen med målsättning att optimera fastighetens värme, ventilation och andra tekniska system

Din profil
Vi ser att du minst har ett par års erfarenhet av arbete med förvaltning av bostadsfastigheter, och gärna erfarenhet av att ha arbetat i en affärsdriven organisation. Du har troligtvis arbetat som förvaltare, teknisk förvaltare eller liknande i fastighetsbranschen och är van med hyresgästkontakter. 

Utbildningsmässigt har du en högskole- eller KY-utbildning eller motsvarande, alternativt gymnasiekompetens i kombination med relevant yrkeserfarenhet inom fastighetsförvaltning. Du har goda kunskaper i Officepaketet, Excelkunskaper i synnerhet. Då arbetet innebär att du behöver kunna förflytta dig under arbetstid är B-körkort ett krav för denna tjänst.

Som person är du ansvarstagande, van vid att ta egna initiativ och driva dessa i mål. Rollen som förvaltare innebär skiftande arbetsuppgifter, och vi söker dig som är strukturerad och har lätt för att prioritera. Du har en god samarbetsförmåga, är en relationsbyggare och trivs med många kontakter i ditt arbete.

Vi erbjuder dig
Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Som förvaltare får du en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget på flera nivåer. Du kommer att utmanas men också stöttas i din utveckling.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Järva

 • Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Victoriahem med Devotum. Vi kommer löpande att läsa ansökningarna, så sök gärna så snart som möjligt. Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju hos Devotum. Nästa steg är en intervju hos oss på Victoriahem. Bakgrundskontroll och referenstagning på slutkandidater är en del av rekryteringsprocessen.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Lina Widevall på 070-4993800.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logo
Förvaltare till Victoriahem i Järva!

Devotum