teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Förvaltare för konsultuppdrag

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2023-02-11

Ansök nu

Förvaltare för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Förvaltare - Fastighetsbranschen behöver din kompetens!

Vill du bidra och utvecklas med din kompetens inom fastighetsförvaltning? Allt fler organisationer runt om i Sverige ser fördelarna med att hyra en konsult för att täcka behovet av personal och kompetens. Just nu ser vi en extra hög efterfrågan på kommersiella och tekniska förvaltare.

Föredrar du att arbeta inom privat eller offentlig sektor? Kanske önskar du uppdrag hos ett anrikt, väletablerat företag, eller föredrar du en nystartad organisation med entreprenöriell anda? Oavsett vilket så har vi ett stort nätverk av kunder inom samhällsbyggnadssektorn som erbjuder en stor variation av uppdrag. Som konsult genom Fasticon har du fina möjligheter att både utvecklas och breddas i din yrkesroll.

Om uppdragen

Uppdragen finns runt om i Sverige men just nu har vi störst tryck i Göteborg, Stockholm och Malmö. De flesta uppdragen är på heltid under ca sex månader och god chans till förlängning.

Som förvaltare har du helhetsansvar för den dagliga förvaltningen av fastighetsbeståndet. Rollen innefattar budgetarbete, investeringskalkyler, uthyrning, teknisk förvaltning och dialog med befintliga hyresgäster. Uppdragen innefattar till stor del många sociala kontakter med företagets hyresgäster, då du ansvarar för hyresavtal samt omförhandling av befintliga avtal. Utöver detta förekommer annan administration och övriga fastighetsrelaterade frågor.

Din bakgrund

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du arbetar med hög affärsmässighet, har en tydlig kommunikativ förmåga samt trivs i en roll med stora kontaktytor där du även driver dina egna processer.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom fastighetsbranschen, med relevant eftergymnasial utbildning och yrkeserfarenhet som kommersiell alternativt teknisk förvaltare.

Välj själv  vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta affärsområdeschef bemanning: Cecilia Schön på cecilia.schon@fasticon.se eller Anki Vistam på anki.vistam@fasticon.se

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

Dela detta jobb

Förvaltare för konsultuppdrag

Fasticon AB