teknikjobb.se

loga

Förvaltare

Företag Riksbyggen
Ort
Utgår

2020-12-03

Ansök nu

Förvaltare

Marknadsområde Norrbotten har idag en kundbas bestående av bostadsrätts­föreningar och kommersiella kunder. Vi levererar kompletta förvaltningstjänster och har en stark tillväxt på en gynnsam marknad. Riksbyggen tar nu ytterligare kliv framåt och utvecklar hållbar förvaltning och samtidigt tillgodose våra kunders behov. Vi söker nu en engagerad förvaltare som vill vara med och utveckla vår affär inom fastighetsförvaltning.

Vad ska du göra?
Som förvaltare har du en central roll i vår kundorienterade organisation och ansvaret för den löpande dialogen med våra kunder som är både kommersiella kunder och bostadsrättsföreningar belägna i Norrbotten.

Du får full tillgång till all den breda fastighetskompetens som finns inom Riksbyggen. Du säkerställer att kundernas behov kombineras med rätt resurser från Riksbyggen och att vi levererar hållbart. Detta innebär att du har ett nära samarbete med andra kollegor och experter inom olika områden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Luleå och arbete på alla orter i marknadsområdet.

Som teknisk förvaltare kommer du att ansvara för förvaltning och drift av våra kunders fastigheter. I detta ingår det planering, upphandling och genomförande av underhåll samt utförande av projektarbeten. Du kommer även att ha ansvar för kontakter gentemot entreprenörer. I rollen hanteras även en del underhåll- och ombyggnadsprojekt. Som förvaltare kommer du även jobba med bla underhållsplaner, försäkringsfrågor och besiktningar.

Som en del av Riksbyggen kommer du vara ledamot i några av våra andelsägande bostadsrättsföreningars styrelser där du bidrar med kompetens, kunnande och kontinuitet i styrelsearbetet. Många av våra kunder har sina styrelsemöten på kvällstid, vilket medför att det förekommer arbete på kvällen. Detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid.

Vem är du?
Vi söker dig som är kundorienterad, tekniskt intresserad och har förmågan att se och möta våra kunders behov – du vill vara med och skapa en bra boendemiljö. Du ger god service och agerar alltid professionellt. Det är viktigt att du har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog där proaktivitet och återkopplingen till kunden är mycket viktig. Du har stor problemlösningsförmåga och vill jobba på ett affärsmässigt sätt. Du gillar att arbeta mot mål och att hitta nya sätt att utveckla både dig själv och verksamheten.

Du har byggnadsteknisk utbildning och gärna erfarenhet av förvaltning eller energiteknik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av tjänsteförsäljning, likaså erfarenhet av projektledning. Du är också strukturerad och van att planera ditt arbete och har god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Luleå. Vi tillämpar provanställning. Tjänsten kräver B-körkort.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Välkommen med din ansökan på www.riksbyggen.se under Jobb och Karriär/ Lediga jobb. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök gärna tjänsten i dag, dock senast den 2020-12-03.

Vid frågor kontakta leveranschef  Nils Nilsson, nils.nilsson2@riksbyggen.se alt tel 0920-236006.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Dela detta jobb

loga
Förvaltare

Riksbyggen