teknikjobb.se

loga

Förvaltare

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-07

Ansök nu

Förvaltare

Vi söker nu en driven och social teknisk förvaltare som vill vara med och fortsatt utveckla Riksbyggen mot nya mål och framgångar. Vill du att din nya roll ska vara i ett modernt företag som värdesätter framåtanda och teknik så är detta tjänsten för dig!

Som teknisk förvaltare på Riksbyggen har du en bred roll. På ett systematiskt sätt ansvarar du för den tekniska standarden och säkerheten i ett antal fastigheter samt arbetar för ett långsiktigt hållbart boende tillsammans med fastighetsägarna. Du kommer även att verka som fastighetsägarens förlängda arm gällande hälsa och säkerhet kring de som bor, arbetar och vistas i och runt fastigheten. 

De arbetsuppgifter som du kommer att ha i rollen kan vara; planera och utföra underhållsbesiktningar, identifiera eventuellt underhåll och investeringar, upphandling av underhåll samt projektledning. Vidare kommer du att handlägga försäkringsärenden, störningar och säkerställa att myndighetsbesiktningar genomförs på korrekt vis.

För att lyckas som teknisk förvaltare så har du troligtvis en akademisk utbildning inom byggnads- och/eller fastighetsteknik. eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Arbetslivserfarenhet inom hantverksyrken så som bygg-, el och/eller VVS. Du kanske har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare men känner att Riksbyggen är din nästa arbetsgivare. Du innehar relevant kunskap kring lagar och myndighetskrav. Du har god kunskap i avtals- och upphandlingsdokument (AFF, AB, ABT, ABK) och du känner dig säker kring kalkylering av olika fastighetsrelaterade projekt. 

Som person är du social och serviceinriktad och gillar att kunna ge råd till kunden på ett professionellt sätt. Du är bra på att samarbeta både med interna och externa parter. Du är analytisk till sinnet och gillar att lösa problem på ett innovativt sätt.  Rollen ställer krav på att du kan arbeta självständigt samt prioritera och anpassa ditt arbete så att kunden upplever ett mervärde. 

Vi söker dig som vill skapa förtroende, gillar att samarbeta, har engagemang och är ansvarstagande.

Tjänsten kräver körkort. Viss del av arbetet kommer att ske kvällstid, detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid. Tjänsten är placerad i Borås.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning. 

Låter det som du? Välkommen med din ansökan! 

Din ansökan skickar du till oss oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb senast den 7 juni 2020. Vi arbetar med löpande urval, så skicka din ansökan redan idag! 

Vid frågor kontakta leveranschef Emil Bergqvist, telefon: 033-202551.

Om Riksbyggen

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Dela detta jobb

loga
Förvaltare

Riksbyggen