teknikjobb.se


Fastpartner är ett svenskt börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar egna fastigheter. Vi har ett fastighetsbestånd, på över 1,5 miljoner kvm och vårt fokus är främst kommersiella fastigheter. I beståndet ingår produktion, lager, logistik, kontor, butiker och samhällsfastigheter, såsom centrum samt bostäder.
Genom att vi aktivt förvaltar våra egna fastigheter, skapar vi tillsammans med hyresgästerna gemensamma fastighets- och lokallösningar, vilket är en av våra framgångsfaktorer. Våra ledord är enkelt, engagerat och nära. Vi strävar efter snabbhet i beslut och information samt entusiasm i att skapa marknadens absolut främsta fastighetslösningar.


Om tjänsten:
Tjänsten innebär en bred förvaltarroll, där du tillsammans med en förvaltarkollega kommer att ha ett totalansvar för vårt bestånd i Malmö, Växjö och Ystad. Regionens kontor ligger i Stockholm med vilka ni har ett tätt och nära samarbete med. Som förvaltare hos oss har du totalansvar för våra fastigheter inom ditt ansvarsområde. Det innebär att du ansvarar för den löpande och planerade förvaltningen där ditt fokus är att säkerställa fastigheternas goda standard. Du har god kunskap av ekonomisk och teknisk förvaltning. Dina viktigaste arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer bestå i att:

  • Ansvara för budget och administration.
  • Vårda och utveckla kundrelationer.
  • Förhandling, omförhandling och avtalsskrivning med nya och befintliga hyresgäster.
  • Planera den löpande förvaltningen och säkerställa en fortsatt god fastighetsstandard.
  • Planera, upphandla och genomföra hyresgästanpassningar, underhållsprojekt och besiktningar.
  • Driva utvecklingen av fastigheterna i området.

Kvalifikationer och egenskaper:
Du har en för tjänsten relevant högskole-/universitetsutbildning alternativt annan utbildning eller yrkeserfarenhet, som vi bedömer som likvärdig.
Vi ser att du har åtminstone 3 - 5 års erfarenhet från en liknande roll. Erfarenhet av projektledning och teknisk förvaltning, ser vi som meriterande.

Vi söker dig som är självgående och engagerad i din förvaltarroll och som är en utpräglat flexibel och lösningsorienterad person, då du kan ställas inför nya frågeställningar, som behöver hanteras självständigt och då det tidvis kan handla om ett högt tempo, snabba beslut och parallella processer.

Du har en god social kompetens och kommunikativ förmåga, både internt och externt, ett intresse för att arbeta med och utveckla goda kundrelationer, samt en god affärsmässighet och ekonomisk medvetenhet.

Vi värdesätter att du är prestigelös och teamorienterad.

Vi erbjuder:
En möjlighet att få arbeta fritt och självständigt med eget ansvar i ett välmående, börsnoterat bolag, som samtidigt är familjärt och jämlikt, där vi gör mycket tillsammans och har en bra teamanda. Vi sitter i fina ljusa lokaler i Malmö, som vi också äger och förvaltar. Det görs satsningar på förvärv och fastighetsutveckling, vilket innebär ett dynamiskt klimat, där mycket händer. Fastpartner ligger i framkant i många frågor, bl a. teknikutveckling och dina möjligheter att påverka och utvecklas vidare i din yrkesroll, kommer vara goda.

Ansökan:
Om du finner tjänsten intressant och känner igen dig i beskrivningen ovan, så ser vi gärna din ansökan omgående! I denna rekrytering samarbetar Fastpartner med Fasticon Kompetens och du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på www.fasticonjobb.se.

Sista ansökningsdag är den 2019-10-27, men intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kommer tillsättas, så snart vi funnit rätt kandidat.

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen, är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Peter Karlsson på 0734–076625 eller via peter.karlsson@fasticon.se.

Varmt välkommen med din ansökan!


Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov, samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se

Förvaltare

Företag Fasticon Jobb
Ort
Utgår

2019-10-23

Ansök nu

Dela detta jobb