teknikjobb.se

Förstudieledare - Vattenfall Eldistribution AB

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

Förstudieledare - Vattenfall Eldistribution AB

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

Du kommer att
Som förstudieledare inom gruppen Nätoptimering Transmission kommer du få möjligheten att projektleda och driva resurser för Vattenfall Eldistributions investeringsprojekt i förstudiefas. Du kommer arbeta med att prioritera, kalkylera och projektleda investeringsprojekt i förstudiefas genom att ansvara för förprojektering av regionnätsanläggningar med fokus på kvalitativa och kostnadseffektiva lösningar. Arbetet omfattar upprättande av investeringskalkyler, nuvärdesberäkningar och projektbeskrivningar samt framtagande av beslutsunderlag till beslutsfattare. Rollen omfattar även övergripande hantering av tillståndsrelaterade frågor. Som planeringsingenjör är du huvudansvarig för investeringsplaneringen i ett geografiskt område, vilket innebär att du är experten som har kunskap om status, investeringsbehov och aktuella projekt inom ditt område.

Vi söker dig som 
• Har högskole- eller universitetsutbildning inom elkraft, alternativt har du skaffat dig motsvarande kunskaper och erfarenheter genom din arbetslivserfarenhet.

Det är meriterande om du har 
• Erfarenhet av projektkalkylering, nuvärdesberäkningar och investeringskalkyler 
• Erfarenhet av projektledning
• Erfarenhet av planering av elanläggningar
• Erfarenhet av arbete med regionnät/stamnät

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du som söker är tekniskt och ekonomiskt intresserad och har ett affärsmässigt perspektiv när du tar fram och presenterar lösningsförslag. Vidare har du en strategisk förmåga att driva arbete i projekt. Du har bra kontroll på dina arbetsuppgifter och har en fallenhet för struktur. Problem är något du tycker om, för då får du en chans att lösa dem. Du drivs och motiveras av att arbeta tillsammans med andra personer. Du tycker det är givande och intressant att ha mycket kontakt med kunder och samarbetspartners. Det är också en anledning till att du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift på både engelska och svenska.

Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se

Övrig information
Rekryterande chef: Mattias Pettersson, 072 554 22 13
Rekryterare: Oskar Fors, 070 240 94 02

Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Johan Tezelson, Akademikerna, Daniel Nilsson, Unionen, Erik Wennström, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Befattning: Planeringsingenjör
Placeringsort: Solna, Luleå

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!
Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen genomförs innan anställning.
Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Läs mer på vattenfalleldistribution.se
.

Dela detta jobb

Förstudieledare - Vattenfall Eldistribution AB

Vattenfall AB