teknikjobb.se

Försäljningsingenjör

Företag Bruks Siwertell
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-24

Ansök nu

Försäljningsingenjör

En ökad efterfrågan på våra maskiner och system inom Mobila Flishuggar medför att vi behöver förstärka vår försäljningsorganisation och därför söker vi nu en säljare på marknadsområdet Sverige, Norge och Danmark.

Om du är tekniskt intresserad, gillar häftiga och kraftfulla maskiner och vill jobba med avancerade och moderna produkter och system som levereras på en världsmarknad under ett starkt och välrenommerat varumärke och som dessutom medverkar till ökat nyttjande av framtida klimatsmarta lösningar då är detta absolut något för dig.

Arbetsuppgifter

I rollen som Säljare kommer du att arbeta i ett team av motiverade och kompetenta medarbetare med lång erfarenhet av branschen. I ditt dagliga arbete har du tillgång till kompetenta och erfarna stödfunktioner som drivs av att supporta dig för att du skall lyckas i ditt arbete.

Ditt arbetsområde kommer i första hand att beröra marknadsområdet Sverige, Norge och Danmark, där arbetet på den svenska marknaden sker direkt genom aktiv bearbetning mot slutkunden vilka utgörs av entreprenörer. På övriga marknader verkar vi genom återförsäljare och agenter mot vilka du ansvarar för affärsrelationerna.  Viktiga delar i arbetet mot återförsäljare och agenter är att aktivt supporta dessa i deras försäljningsarbete, genomföra sam besök hos slutkund, samt arbeta med aktiv affärsutveckling på såväl strategisk som operativ nivå.

Arbetet bedriver du aktivt och proaktivt enligt en för de aktuella marknaderna bestämd strategi vilken du såklart själv till stor del påverkar och över tid utvecklar.

För att lyckas med dina arbetsuppgifter är du lösningsorienterad, innovativ och engagerade samt van att arbeta under eget ansvar och med ett utpräglat kundfokus, affärsmässighet och med stort intresse och vilja för att göra affärer.

Vi drivs av att erbjuda kunden den mest lönsamma lösningen vilket gör att det är viktigt att du har god förmåga att kunna analysera och verifiera den enskilde kundens behov. Proaktivitet och kund och lösnings fokusering är nyckelord i arbetet.

Placeringsort är företrädelsevis vid vår verksamhet i Arbrå men kan diskuteras.  

Utbildning/erfarenhet/kompetenser

Vi förutsätter inte att du kan våra produkter eller våra kunder men att du har dokumenterade erfarenheter från teknisk produkt/system försäljning kombinerat med rätt personliga egenskaper och en hög ambitionsnivå och vilja att lyckas. Har du branscherfarenhet, från skog, skogsmaskiner, lastbilar eller andra tyngre fordon så är detta självklart meriterande. Du har en teknisk Uubildning, minst gymnasienivå och du behärskar Engelska i tal och skrift. Har du tyskakunskaper är meriterande. I positionen kommer du att resa frekvent och därför behöver du körtkort B.

Vi erbjuder dig

En möjlighet att arbeta på ett internationellt företag i en utvecklande och föränderlig miljö tillsammans med kompetenta och härliga kollegor. Dina blivande kollegors intressen är bland annat – träning av all möjlig karaktär, löpning, dans, fiske, snöskoterkörning, bilar, skidåkning och då både utför som längd (vi har några som kör Vasaloppet) och en hel massa annat. Detta gör vi i en fantastisk miljö nära naturen och lugnet i Arbrå.

För mer information om angående tjänsten kontakta:

Mia Olsson, Personalchef
070-314 04 30 e-post mol@bruks.com

Christian Ehn, Marknadschef FOREST
070-699 31 10 e-post chn@bruks.com

Urval sker löpande men vi vill gärna ha din ansökan snarast, dock senast den 24 september 2019.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Försäljningsingenjör

Bruks Siwertell