teknikjobb.se

logga

Formsnickare sökes

Ort
Utgår

2021-09-29

Ansök nu

Formsnickare sökes

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
För kunds räkning söker vi dig som vill arbeta som formsnickare. Som formsnickare får du ett kul och varierande arbete med nyproduktion i både små och stora projekt. Du kommer att arbeta med formsättning av prefabricerade betongelement, arbetet kräver att du är både välorganiserad och noggrann och bedrivs till stor del självständigt. Det är en stor fördel om du är allmänt händig och en god problemlösare, i denna roll ingår även ritningsläsning och på arbetsplatsen jobbar man i mindre team. Du arbetar måndag-fredag och arbetstiden är förlagd till dagtid och vår kund finns i Kalmars närområde.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten som formsnickare bör du ha utbildning och/eller erfarenhet från byggbranschen eller liknande verksamhet och du behärskar ritningsläsning. Tidigare erfarenhet av arbete med snickeri/gjutning/formning och armering är meriterande. Som person är du ambitiös, noggrann och inte rädd för att hugga i, samtidigt som du är en utpräglad lagspelare. Svenska i tal och skrift är en förutsättning för denna tjänst. Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Låter det intressant? Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Terése S Carlstedt, telefon 0734–666 884 eller e-post terese.carlstedt@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast onsdagen den 1 september 2021. Urvalet sker löpande så vänta inte med din ansökan. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson(er)
Terese Smålander Carlstedt
0734-66 68 84

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Kalmar

Publiceringsdatum

10 August 2021

 

Dela detta jobb

logga
Formsnickare sökes

Premier Service AB