teknikjobb.se

logga

Formsnickare

Ansök nu

Formsnickare

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en duktig formsnickare. Du kommer arbeta med framtagning av formar och formmaterial till produktionen. Meriterande är om du har snickarerfarenhet, maskinvana samt behärskar ritningsläsning. Tjänsten är på heltid, dagtid, med tillträde omgående.

Kvalifikationer
Du som söker är en person som är händig och praktiskt lagd. Utmaningar och nya kunskaper är något du gillar. Noggrann, flexibel och serviceinriktad är andra ord som beskriver dig väl. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och har ett intresse av att förbättra avdelningens arbetsmetoder och processer. Är du vår nästa medarbetare? Vänta inte med att söka denna tjänst. Välkommen med din ansökan!

Krav
B-körkort

Kontaktperson(er)
Mats Johansson

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Visstidsanställning

Tjänstgöringsort
Nybro

Dela detta jobb

logga
Formsnickare

Premier Service AB