teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Fordonstekniker med däckansvar

Företag Holmgrens Bil AB
Ort
Utgår

2023-02-17

Ansök nu

Fordonstekniker med däckansvar

Holmgrens Bils serviceverkstad i Linköping är i en expansiv period och söker därför en fordonstekniker med däckansvar som vill förstärka Teamet⭐ Är du en engagerad person med hög arbetsvilja? Då kan detta vara en intressant möjlighet för dig!

Om dig
För oss på Holmgrens Bil är det viktigt att rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer. Du har en hög känsla för service samtidigt som du är noggrann. Då arbetsuppgifterna är varierande är det viktigt att du ställer upp för dina kollegor och lätt kan skifta fokus.

Krav och meriter

  • Slutförd fordonsteknisk utbildning och minst tre års erfarenhet som fordonstekniker

  • Erfarenhet av arbete som däckansvarig eller däckmontör är meriterande

  • B-körkort

  • Goda kunskaper inom diagnostik och felsökning

  • Mycket god datorvana

  • Certifikat inom t.ex AC är meriterande

Om jobbet
Som fordonstekniker hos oss har du ett operativt ansvar för att självständigt utföra samtliga förekommande reparations- och underhållsarbeten på ett fackmannamässigt sätt inom samtliga utrustningsområden inkluderande enklare svets- och karosseriarbeten. I uppgiften ingår felsökning, åtgärdande av fel, kontroll av åtgärderna, provkörning och in- och utkörning av fordon. Vi är en auktoriserad BMW-, MINI- och Fordverkstad och om du har erfarenhet från något eller flera av dessa märken så är det meriterande och kommer att påverka vilka märken just du kommer att få arbeta med. Vidare kommer du att vara ansvarig för däck-och hjulskifte och arbeta med våra kunders däck i vårt däckhotell, däckskiften och hjulinställningar. Arbetet är stundtals fysiskt krävande med tunga lyft. Som fordonstekniker med däckansvar kommer du ha kontakt med både återförsäljare, leverantörer och kunder. 

Omfattning: Heltid tillsvidare med sex månaders provanställning
Arbetstider: 07:00-16:00
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vad Holmgrens Bil erbjuder
Holmgrens Bil erbjuder en spännande arbetsplats som bygger på sunda värderingar i en händelserik bransch. Vårt varumärkeslöfte Vi bryr oss och våra kärnvärden glädjerespektansvar och sparsamhet genomsyrar allt vi gör och står för. Den riktar sig inte bara till våra kunder, utan i allra högsta grad även till alla våra medarbetare. Hos oss finns det möjligheter till både personlig och karriärmässig utveckling. Holmgrens Bil erbjuder dessutom en rad personalförmåner, allt ifrån friskvårdsbidrag till möjligheten att nyttja en fjällstuga i Björnrike. Som anställd hos oss kan du känna dig trygg- vi är anslutna till kollektivavtal!

Läs gärna mer om oss här.

Ansökan
Ansök senast 22 januari 2023. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta platschef Åsa Friberg på telefon +46 13-560 35 78 alt. på mejl asa.friberg@holmgrensbil.se

Dela detta jobb

Logo
Fordonstekniker med däckansvar

Holmgrens Bil AB