teknikjobb.se

logga

Fordonstekniker

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-21

Ansök nu

Fordonstekniker

Vi söker en fordonstekniker med innetjänst, med placering på vår Motorskadeavdelning i Skövde. Tjänsten är en heltidstjänst med tllträde så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter
Som motortekniker på Motorskador hjälper du kunder som har drabbats av skada på sitt fordon. Du ingår i ett team på fyra fordonstekniker och sju skadereglerare som tillsammans arbetar för att säkerställa nöjda kunder genom ett positivt bemötande samt en smidig och ansvarsfull skadereglering. I teamet handläggs samtliga typer av fordonsskador.

Du ansvarar för att serva kunderna genom att bedöma reparationsmetoder och ekonomiska värderingar av skadade fordon. Arbetet sker i nära samarbete med kunderna, skadereglerarna och verkstäderna. Du arbetar med bedömning av reparationskalkyler, inlösen av bilar, samt handläggning av brand- och maskinskador

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av högkvalitativ kundservice i en starkt kundfokuserad verksamhet. Du har erfarenhet från arbete i bilbranschen, gärna på plåt- eller lackverkstad. Du drivs av att serva och hjälpa kunderna med att lösa deras problem. Du motiveras även av att initiera och bidra till gruppens och företagets förbättringsarbete. För att fungera i rollen behöver du ha goda datakunskaper, samt uttrycka dig väl i tal och skrift. Kunskap i Cabas kan vara meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person är du serviceinriktad och positiv, samtidigt som du är en trygg och förtroendeingivande person med en god samarbetsförmåga. Då du kommer arbetar med flera ärenden parallellt är det även viktigt att du kan växla mellan olika arbetsuppgifter på ett strukturerat sätt samt att du har lätt för att fatta snabba och genomtänkta beslut. Du trivs med att självständigt ansvara för och driva ditt arbete framåt, samtidigt som du även tar ansvar för gruppens arbete med fokus på kundernas och Länsförsäkringars bästa för ögonen.

En unik arbetsgivare!

Länsförsäkringar är inte ett företag, utan flera. Runt om i landet finns 23 självständiga och kundägda länsförsäkringsbolag som tillsammans äger Länsförsäkringar AB med dotterbolag. Välkommen till en bank- och försäkringsgrupp som inte är riktigt som alla andra.

Läs mer om Länsförsäkringar AB med dotterbolag:

http://www.lansforsakringar.se/om-oss/om-lansforsakringsgruppen/lansforsakringar-ab

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Fordonstekniker

Länsförsäkringar Skaraborg