teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Fordonstekniker

Företag Holmgrens Bil AB
Ort
Utgår

2022-07-23

Ansök nu

Fordonstekniker

Vi söker fordonstekniker till Jönköping

"Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet. 

Om dig
För oss på Holmgrens Bil är det viktigt att rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Du bemöter alltid dina kunder och arbetskamrater på ett mycket professionellt sätt och tar ansvar för att bygga långsiktiga relationer.   

Om tjänsten
Vi söker dig som idag är en etablerad fordonstekniker med några års yrkeserfarenhet. På anläggningen arbetar vi med BMW, MINI, Ford, Hyundai och Nissan. Har du erfarenhet från något eller flera av dessa märken är det meriterande, vilket också kommer att påverka vilka märken just du kommer att arbeta med. 

  • Minst 3-4 års erfarenhet som fordonstekniker 

  • Certifikat inom t.ex AC är meriterande

  • Goda kunskaper inom diagnostik och felsökning

  • Mycket god datavana

  • Du har B-körkort

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande resa där du blir en viktig del i en framgångsrik organisation. Hos oss på Holmgrens Bil finns möjligheter till personlig och karriärmässig utveckling. 

Tjänsten är heltid tillsvidare med sex månaders provanställning.

Ansökan
Sista ansökningsdatum är 22 juni. För mer information kontakta servicechef Mohamed Tatari, +46 36-39 58 63 Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Logo
Fordonstekniker

Holmgrens Bil AB