teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Fordonstekniker

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

Fordonstekniker

Om tjänsten

Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1,3 miljard kronor och har ca 350 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter cirka 14 miljarder kronor och har drygt 1 400 anställda.

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba med det största och det bästa?
Till Finnvedens Lastvagnars moderna anläggning i Skövde söker vi nu fordonstekniker. Här får du kontinuerlig utbildning via Volvo Lastvagnar och möjligheten att arbeta med branschens mest drivna tekniker. Du blir en del i ett tryggt team med högt engagemang och vi söker dig som alltid har kunden och kvalitet i fokus.

Du blir erbjuden en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Finnvedens Lastvagnar är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid strävar efter att bli bättre.

Vi söker dig som

Nu söker vi tekniker med ett genuint intresse för tunga fordon. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet i yrket. Goda el-kunskaper och erfarenhet av felsökning är starkt meriterande. Som person är du flexibel och har en lösningsorienterad approach till vardagens situationer. Och du är framförallt en juste jobbarkompis som jobbar för laget.

Har du inget färdigt CV? Bekymra dig inte om det - du kan ansöka med bara din mailadress.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

 

Dela detta jobb

logga
Fordonstekniker

Montico AB