teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Gillar du att arbeta med problemlösning, stora maskiner och teknik? Vi söker en driven, engagerad och serviceinriktad fordonsreparatör till Malmberget i vår unika gruvmiljö.I dina arbetsuppgifter ingår reparation och underhåll av olika mobila fordon i enlighet med verksamhetens planering.Som en del av arbetsuppgifterna ingår även brandbesiktning och kontroll/underhåll av släckutrustning på Gruvfordon.Eftersom arbetet förutsätter ständiga kundkontakter så är det av största vikt att du har god kommunikationsförmåga och ett gott bemötande. Du bidrar självfallet till ett bra arbetsklimat och är en naturlig problemlösare. Du brinner för att leverera med kundens behov i fokus både med hög kvalitet, punktligt och enligt underhållsplan.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå eller liknande, gärna kombinerad med traversutbildning, förarbevis på gaffeltruck och annan relevant erfarenhet etc.God datavana samt kännedom om allmänna skydds- och säkerhetsföreskrifter är av stor vikt.Körkort B är ett krav, Körkort C är meriterande.Arbetstid: Skift / D2+Anställningsform: Tillsvidare / Vikariat

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Ytterligare information om tjänsten får du av Produktionschef Jan Gundmalm, Tel: 0970-76015 (Må-Fre 07:00-14:00).

Fordonsreparatör till Truckverkstan Malmberget uj

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-27

Ansök nu

Dela detta jobb