teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

NGL Lastmaskins- och skutknackarrep har i uppdrag att underhålla och utveckla verksamhetens maskinpark för att säkerställa en hög och resurseffektiv tillgänglighet och produktion.

Om tjänsten

Dina primära arbetsuppgifter är reparations- och underhållsarbete av våra lastmaskiner och skutknackare.
Arbetet är varierande med förebyggande och akut avhjälpande reparationer som bedrivs i vår serviceverkstad på huvudnivån 1365 samt ute i fält i gruvan.

Hos oss skapar vi gemensamt och engagerat förutsättningar för Lastningen att uppfylla produktionsmålen genom att hålla maskinparken i trim.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänd gymnasieutbildning från fordonsprogrammet och med ett brinnande intresse för maskiner och mekaniska lösningar. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet inom området. Meriterande är kunskaper inom el och hydraulik.
B-körkort är ett krav.
Som person är du en idérik problemlösare som självständigt kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du ser dig själv som lagspelare och vill bidra till gemensam framgång för teamet. VI ser gärna att du bidrar till god stämning, har god samarbetsförmåga och en hög service- och kvalitetskänsla.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom malmfälten samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Anställningsform: Heltid, tillsvidare
Skiftform: K5 utan natt (Fm, Fm+helg, Inarbetad ledigvecka, Em+helg, Inarbetad ledigvecka)

Välkommen in med CV och personligt brev senast 2019-11-03. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Produktionschef Fredrik Weins, 0980- 621 96

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdatum

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fordonsmekaniker/Lastmaskinsreparatör till NGL

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-03

Ansök nu

Dela detta jobb