teknikjobb.seSVENSKA VÄG AB

Allt i mark från grund till park - Privatägt väg - och anläggningsföretag med huvudsaklig verksamhet inom storstockholmsregionen med kontor och verkstad i Kungsängen

Svenska Vägs ledningsstrategi är att delegera ansvar så långt som möjligt inom organisationen. Samordning och uppföljning sker genom aktiv ledningsgrupp. Strategin ställer stora krav på medarbetare men är i stället intressant och utvecklande för de anställda.

Till vår anläggning i Kungsängen söker vi Fordonsmekaniker med flera års erfarenhet för reparation och underhåll av vår maskinpark som kan bestå av allt från hjullastare, grävare, bilar och asfaltläggare till småmaskiner och annat förekommande på en entreprenadfirma.

Alla dessa maskiner uthyres internt för vår verksamhet.

Du är en flexibel och målinriktad lagspelare som har en god kommunikation gentemot kollegor. Du har ett genuint intresse för att lära dig nya saker samt är van att arbeta ensam. Vidare ser vi att du är en ordningsam person som är van att ta mycket eget ansvar.

Vi värdesätter god reparationsförmåga, svetskunskap, planeringsförmåga, och ekonomiskt tänkande.

B- körkort är ett krav och C-kort är en fördel.

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt person. Ange referens "Fordonsmekaniker" i din ansökan.

Var ligger arbetsplatsen?

Energivägen 17

19637 Kungsängen

Arbetsgivaren

Svenska Väg AB

http://svenskavag.com

Kontakt

Anders Elofsson

VD

anders.elofsson@svenskavag.com

Logo

Fordonsmekaniker

Företag Svenska Väg AB
Ort
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb