teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Fordonsverkstan (TEV) tillhör avdelningen Driftstöd, sektion NDV, och är en serviceorganisation gällande service och reparationer av fordon för LKAB Division Norra.

Om tjänsten

Vi söker fordonsmekaniker till vår fordonsverkstad i sektionen NDV. 

Som fordonsmekaniker kommer Du att ingå i ett arbetslag som arbetar i fordonsverkstaden men även fältarbeten förekommer. Arbetsuppgifterna består till största delen av service och underhåll av fordonsparken i Kiruna som består av allt från personbilar, lastbilar, hjullastare, gaffeltruckar till rälsgående fordon under jord.

Du är en initiativtagare som tycker om nya utmaningar och problemlösning. Du trivs lika bra med att jobba självständigt som i grupp. 

I jobbet ingår daglig kontakt med våra kunder.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete.
Du sätter säkerheten först och bidrar till en god arbetsmiljö. 

Dina kvalifikationer

Du har en gymnasial utbildning, helst med fordonsteknisk inriktning eller motsvarande. Kunskaper i hydraulik och fordonselektronik är meriterande likväl som dokumenterad erfarenhet från reparation och underhåll av olika fordon.

Körkort B är ett krav, ytterligare behörigheter är meriterande.

Arbetet kräver flexibilitet då omprioriteringar av arbetsuppgifterna är vanliga.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Både dagtid och skiftgång förekommer på arbetsplatsen.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta produktionschef Jan Fjällborg 0980-71452 

Välkommen med din ansökan via länken innehållande CV och personligt brev senast 2019-04-05.

Fordonsmekaniker

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-05

Ansök nu

Dela detta jobb