teknikjobb.se

FORDONSANSVARIG TILL UPPSALA

Ort
Utgår

2018-12-14

Ansök nu

FORDONSANSVARIG TILL UPPSALA

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015

Relita Industri & Skadeservice AB har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare.

Vill du vara med och medverka till att Relitas fordon håller en hög kvalité, både vad gäller utformning och underhåll i en ny tjänst? Relitas fordonspark (tunga fordon, servicebilar och tjänstebilar) består i dag av drygt 550 fordon.

I rollen som Fordonsansvarig på Relita kommer du att få ta ett helhetsansvar för bolagets fordonsfrågor vilket innebär att du ansvarar för avtalsuppföljning så som godkännandeprocesser, fordonskrav med mera och du är länken mellan våra regioner i bolaget rörande fordonsfrågor när vi driver projekt som påverkar såväl fordon som teknik som ska installeras i fordon. Du rapporterar till affärsområdeschef för industriservice.

Du blir en viktig del i vårt interna arbete med kravställning, analyser och framtagandet av beredande underlag. I ett långsiktigt perspektiv är du med i arbetet att utveckla Relitas fordonsstrategi och kravställning beträffande fordon i upphandlingar.

Dina dagliga arbetsuppgifter kommer bl a att innefatta:
• Standardisera och optimera Relitas fordonspark
• Identifiera lämpliga leverantörer och skapa samarbete med dem
• Inköp av fordon tillsammans med inköpschef
• TCO-kalkyler
• Kontakt med regionchefer, produktionsledare och medarbetare
• Agera intern fordonsexpert och supporta organisationen i fordonsrelaterade frågor

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som har ett genuint tekniskt intresse och är uppdaterad på utvecklingen i branschen. Vi ser gärna att du har branscherfarenhet, kanske med bakgrund från en fordonstillverkare, tjänstebilsleverantör eller motsvarande. Du förstår därför både vad ett fordonsägande innebär och kostar men också vad en förare/användare behöver och förväntar sig.

För att lyckas i rollen har du förmågan att skapa förtroendefulla relationer och samarbeta med våra regioner och fordonsleverantörer. Som person är du drivande, målfokuserad och strukturerad, vilket behövs när en ny roll och funktion ska skapas och sättas. Du har en analytisk förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har god datavana. Vidare trivs du med att driva förändring i en skapande roll där din kommunikativa och prestigelösa personlighet kommer till nytta.

Vi erbjuder dig en intressant roll, trevliga kollegor och en trivsam arbetsplats på vårt huvudkontor i Uppsala. Tjänsten är en tillsvidareanställning (6 mån provanställning) på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Kontaktperson

Tony Axelsson

Affärsområdeschef Industriservice

Mob  0767 - 98 31 85
tony.axelsson@relita.se

Ansökan

Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag som är den 14 december2018.

Klicka här för att söka tjänsten

Dela detta jobb

FORDONSANSVARIG TILL UPPSALA

Relita Industri & Skadeservice AB