teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Förbättringskoordinator till NIBE AB

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Förbättringskoordinator till NIBE AB

NIBE AB är ett stort börsnoterat bolag men med en familjär känsla, där vägen mot beslut är kort och nytänkandet stort. Tillsammans jobbar vi mot en bättre och mer hållbar framtid. Nu söker vi en förbättringskoordinator på NIBE med placering i Markaryd.

Du kommer att ingå i ett kvalitetsteam som arbetar inom områden som kvalitet, miljö, arbetsmiljö samt hållbarhet. Vi arbetar inom avdelningen, från leverantörer till kund och har en aktiv roll i organisationen gällande kvalitetssäkring, ständiga förbättringar i verksamheten och problemlösning.

DINA ARBETSUPPGIFTER:

Som förbättringskoordinator stöttar du organisationen genom att arbeta med problemlösning. Du arbetar dagligen med att analysera avvikelser och stötta/utveckla förbättringsarbetet.

Vi är en organisation som lever efter mottot att allt som kan mätas kan förbättras, så analys av data och statistik är en naturlig del av din arbetsdag.  Då rotorsaken till avvikelser ibland är komplex, så tycker du om att systematiskt och strukturerat analysera både processer, artiklar och produkter. Detta vid hjälp av befintligt systemstöd samt kvalitetsverktyg som du besitter kunskap och erfarenhet av.

NIBE tror på in-house principen vilket innebär att det finns ett stort nätverk av specialistkompetens på plats i Markaryd inom i princip alla områden NIBE AB verkar.

Tjänsten innebär stor möjlighet för personlig utveckling samtidigt som det ställer höga krav på din personlighet och kompetens.

DIN BAKGRUND:

Vi söker en driven person som är duktig på problemlösning och har en tydlig analytisk ådra. Du brinner för att utveckla såväl människa som process och har förståelse samt respekt för att förändring tar tid. 

NIBE har en stolt historik samt kultur, så för att lyckas behöver du vara en stark och trygg person men samtidigt lyhörd och smidig i ditt umgänge med andra. Arbetet kräver att du är lite av en visionär, som kan engagera människor men också omvandla visionerna till praktik.

Du arbetar dagligen i våra stödsystem för produktion, kvalitet ,statistik (Minitab/Power BI) samt Microsoft Office och ser detta som en självklarhet. För att trivas i rollen har du en teknisk utbildning eller praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av att driva förbättringsprojekt vid hjälp av t.ex. Sex Sigma eller andra liknande kvalitetsverktyg är meriterande. Arbetslivserfarenhet inom de produktområden som vi verkar är också vara meriterande.
 

Då arbetet innebär mycket kontakt med människor inom vår organisation är goda kunskaper inom svenska och engelska, både i skrift och muntligt ett krav. Att jobba på NIBE betyder stor frihet under ansvar. Hela koncernen styrs av väl genomarbetade affärsprinciper och värderingar som gäller alla. Ödmjukhet, enkelhet och transparens är nyckelorden.

OM ANSÖKAN: 

Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan så snart som möjligt, men senast den 31 augusti 2022. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Vill du veta mer om tjänsten så är du välkommen att kontakta Carsten, se kontaktuppgift nedan.   

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 5 miljarder kr/år med drygt 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 30 miljarder kr och mer än 20 000 anställda i över 30 länder.

KONTAKTPERSONER

Carsten Andersen

Gruppchef Kundkvalitet

0433-275237

carsten.andersen@nibe.se

Länk till den här sidanhttps://www.nibe.eu/sv-se/om-nibe/jobba-hos-oss/lediga-jobb?rmpage=job&rmjob=390&rmlang=SE

 

Dela detta jobb

logga
Förbättringskoordinator till NIBE AB

NIBE AB