teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

För kunds räkning söker vi nu erfaren TIG-svetsare i Trollhättan!

Ort
Utgår

2022-02-07

Ansök nu

För kunds räkning söker vi nu erfaren TIG-svetsare i Trollhättan!

Företagsinformation
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 6 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Tjänstebeskrivning
Är du en erfaren TIG-svetsare som letar efter nya långsiktiga utmaningar? Har du jobbat med svetsning och tillverkning i rostfria legeringar eller motsvarande? Då kan det vara dig vi söker! Vår kund i Trollhättan växer och söker nu erfarna TIG-svetsare som vill vara med på deras tillväxtresa! Som TIG-svetsare är du en viktig del av tillverkningen av rörsystem. Vanliga arbetsuppgifter är TIG-svetsning i material såsom rostfritt och aluminium. Att ta ansvar för hela tillverkningen av en artikel såsom att förbereda jobb, valsa, kapa, häfta är andra arbetsuppgifter som ingår i arbetet.

Arbetet är förlagt på heltid, dagtid med start omgående. Du blir anställd av oss på Premier med goda möjligheter till övertag av kund.


Kvalifikationer
Vi söker dig som anser att svetsning med höga krav på kvalitetsresultat, självständighet och produktivitet är viktigt. Du är en erfaren TIG-svetsare och du har jobbat med svetsning och tillverkning i rostfria legeringar eller motsvarande. Som person ser vi att du är ansvarstagande, kvalitetsmedveten och noggrann. Det är meriterande om du dessutom kan svetsa MIG/MAG.

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa Mira Schoultz tel 070-785 86 38 Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 7 februari 2022. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Dela detta jobb

logga
För kunds räkning söker vi nu erfaren TIG-svetsare i Trollhättan!

Premier Service AB