teknikjobb.se

Food Safety & Quality Engineer till internationellt bolag

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-23

Ansök nu

Food Safety & Quality Engineer till internationellt bolag

Lockas du av en tjänst på ett internationellt företag som är inspirerat av mat och kryddor från hela världen? Trivs du i en roll där dina sociala färdigheter och öga för kvalitet kommer till användning på daglig basis? I rollen som Food Safety & Quality Engineer hos vår kund blir du en viktig del av deras QEHS team. Ansök idag då urval sker löpande!

Om tjänsten
Som Food Sefety & Quality Engineer hos vårt kundföretag blir du en viktig pusselbit i deras arbete med att säkerställa hög kvalitet. Genom att koordinera, analysera och kvalitetssäkra deras råvaror har du en ansvarsfull roll i att företaget lever upp till sitt varumärke.

Din roll är bred och inrymmer många olika inslag. Du kommer exempelvis koordinera avvikelsehantering, analysera råvaror och handelsvaror, säkerställa korrekt dokumentation och att regler samt lagar följs på rätt sätt. Utöver detta kan du förvänta dig en vardag av mycket administration samt sociala kontakter i arbetet med att verka för hög kvalitet på företagets produkter samt samarbetspartners.

Du erbjuds
En arbetsplats och arbetsroll med variation samt god utveckling.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

  • Hantera eventuella avvikelser i resultatet genom att spärra materialet och koordinera avvikelser till ansvarig funktion för beslut.

  • Ansvara för granskning av leverantörers analyscertifikat.

  • Informera, koordinera samt följa upp berörda inom organisationen om ett material inte blir godkänt.

  • Agera stöd för kontinuerliga förbättringsåtgärder.

  • Ge uppdaterad information kring berörda råvaror vid eventuell återkallelse av produkter från marknaden.

Vi söker dig som

  • Har en relevant högskoleutbildning inom exempelvis livsmedel, kemi eller likvärdigt.

  • Besitter grundläggande kunskaper inom livsmedelssäkerhet och förstår betydelsen av hög kvalitet.

  • Har god insikt och erfarenhet av QEHS.

  • Har erfarenhet av tillverkningsprocesser för livsmedel.

  • Är obehindrad i engelska och svenska i såväl tal som skrift.

Som person är du noggrann och strukturerad. Du trivs med stort ansvar och är inte rädd för att fråga om saker du inte vet. Vidare besitter du mycket god kommunikativ förmåga och en vilja att skapa kvalitativa resultat både som individ och som grupp.

ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående

Omfattning: Heltid minst 9 månader.

Placering: Mölndal

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Food Safety & Quality Engineer till internationellt bolag

Academic Work