teknikjobb.se

Har du erfarenhet av strömförsörjningsområdet och projektledning och känner att du vill ta nästa steg? Vill du bidra till att försvarsmakten får den utrustning som dom behöver i rätt tid, till rätt kostnad och till rätt kvalitet? Brinner du för att leda och arbeta tillsammans i team och leverera långsiktiga lösningar?

Placering: 

Stockholm

Bransch: 

Teknik, Naturvetenskap

Antal tjänster: 

1

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande arbetsuppgifter för att bidra till att göra Sverige och världen lite säkrare. Vi värdesätter ömsesidigt förtroende och hos oss får du både ett eget ansvar och goda möjligheter att kompetensutvecklas. Våra medarbetare är viktiga för oss och hos oss kommer du ha möjlighet att förena det professionella och det privata.

Strömförsörjningsgruppen tillhör avdelningen Mobila Ledningsplatser. Avdelningen är placerad inom verksamhetsområdet Ledningssystemmateriel vilken består av ca 200 medarbetare som ansvarar för anskaffning av materiel och system för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem.

Denna tjänst kan ha placeringsort Stockholm eller Enköping.

Ditt arbete som Projektledare Strömförsörjning

Du kommer att vara sammanhållande för FMV Strömförsörjningsgrupp och leda arbetet med inkommande uppdrag där du ansvarar för att leverera system och produkter till rätt kvalitet inom de tids- och kostnadsramar som kunden efterfrågar.

Vi arbetar med och ger stöd till hela FMV i frågor gällande Generatoraggregat, Omvandling, Batterier, Eldistributionsmateriel, Elsäkerhet, Belysning och Strömförsörjningsplaner I din roll ansvarar du för att hålla ihop arbetet. Du rapporterar direkt till produktionsansvarig chef.

Som projektledare hos oss kommer du bla att;

  • planera, följa upp och leda genomförande av uppdrag mot uppsatta mål- och kravbilder.
  • ansvara för aktiviteter under produkters/systems hela livscykel, d.v.s. från det att produkten köps in, under den tid produkten är i bruk och tills det att produkten tas ur bruk.
  • Tillsammans med gruppen planera arbetet för att ta fram tekniska underlag, utforma kravspecifikationer, verksamhetsåtagande och kommersiella underlag samt genomföra upphandlingar.
  • tillsammans med gruppen utvärdera tekniska kostnadseffektiva lösningar och att genomföra verifieringar av tekniska lösningar.
  • medverka i anbudsutvärderingar och vara med i kontraktsförhandlingar.

Rollen har många interna och externa kontakter och resor både inom Sverige och utomlands förekommer i tjänsten.

Våra förväntningar på dig

För att trivas hos oss har du några års erfarenhet av projektledning av tekniskt komplexa projekt samt projektledarutbildning tex IPMA, PMP el liknande. Vidare har du en akademisk utbildning eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt och som vi bedömer likvärdig.

Du har kunskap och erfarenhet av arbete inom strömförsörjningsområdet och kan ställa krav på strömförsörjningsmateriel utifrån gällande elsäkerhetskrav. Det är ett plus om du har kunskap inom något av områdena generatoraggregat eller batterier. Vidare är du van att hantera flera projekt samtidigt. Det är meriterande om Du har;

  • Erfarenhet av teknisk systemarbete
  • Erfarenhet av offentlig upphandling
  • Erfarenhet av förhandlingar

Som projektledare för området strömförsörjning leder du flera parallella projekt och det är viktigt att du är en person som planerar och strukturerar ditt arbete på ett systematiskt sätt och tar ett stort eget ansvar för dina uppgifter. Det är därför meriterande om du har erfarenhet av att använda projektplaneringsverktyg som MS Project eller liknande. Du har förmågan att lyssna och relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt och du tycker det är viktigt att skapa engagemang och delaktighet i de grupper du samordnar och arbetsleder.

Du kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska, i tal såväl som i skrift och har goda kunskaper i Officepaketet

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Befattningen är inplacerad i säkerhetsskyddsklass och innan anställning genomförs en registerkontroll.

Låter det intressant?

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. Frågor om tjänsten besvaras av Li Cederblad-Friberg, li.cederblad-friberg@se.experis.com. Urval och intervjuer kommer att påbörjas v.6.

Du söker tjänsten via FMV:s hemsida Lediga jobb genom att skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Våra fackliga företrädare är SACO Kari Lehto, OFR/S Micael Festin, OFR/O Henry Joona, SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 40 00 (FMV:s Växel).

Sista ansökningsdag är 2020-02-03.

Ansökan tas ENDAST emot via https://fmv.se/sv/Jobba-hos-oss/Lediga-jobb/

Varmt välkommen med din ansökan!

 

FMV hjälper till att försvara Sverige. Vi levererar materiel och tjänster till Sveriges försvar och att arbeta här är att utföra ett viktigt samhällsuppdrag. Vi finns över hela landet och erbjuder trygga anställningar, eget ansvar och stora möjligheter till kompetensutveckling. Vid FMV tillämpas krav på svenskt medborgarskap och säkerhetsprövning av personal i enlighet med Säkerhetsskyddslagen. FMV krigsplacerar anställda utifrån totalförsvarets behov. Vi tillämpar även provanställning. Läs mer på www.fmv.se

Vi har redan gjort vårt mediaval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälj

FMV söker Projektledare till Strömförsörjningsområdet

Företag Experis AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-08

Ansök nu

Dela detta jobb