teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Flexibel och prestigelös lagermedarbetare till Repligen

Ort
Utgår

2021-12-24

Ansök nu

Flexibel och prestigelös lagermedarbetare till Repligen

Repligen Sweden ABs verksamhet växer och vi fortsätter arbeta mot nya mål! Vill du vara med och bidra med ditt engagemang till en organisation som tillverkar produkter som bidrar till att bota cancer och reumatiska sjukdomar? Varmt välkommen till Repligen Sweden AB i Lund!

Din nya tjänst

Som Lagermedarbetare/Logistikmedarbetare på Repligen blir du en del av vårt team som idag består av fyra personer och en chef med blandade arbetsuppgifter och ansvar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar mottagning av leveranser, utleveranser, plockning och packning samt inventering och flytt av råvaror mellan våra lager på området. Du kommer även fungera som en servicefunktion till vår produktion, vårt labb och resterade organisation i Lund.

Du rapporterar direkt till vår Gruppchef för lager&logistik i Lund. Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för hela logistikkedjan på Repligen Sweden AB - från inköp till leverans. Arbetet är förlagt till vardagar 08.00-16.15, flextid tillämpas. Rollen innebär helgarbete var 5:e helg, dock ej storhelger.

Din bakgrund

Vi söker dig som har:

  • God fysik då det förekommer en del lyft

  • Vana att följa instruktioner och lossa varor på varsamt noggrant sätt

  • Erfarenhet av arbete på lager

  • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift

  • Truckkörkort

Har du körkort för personbil är det meriterande. På samma sätt är det meriterande om du har erfarenhet av arbete inom läkemedels- och/eller livsmedelsindustrin.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann, praktiskt lagd och kvalitetsinriktad. Då vi är ett litet lager-/logistikteam är det viktigt att du, liksom dina teamkolleger, har en prestigelös och flexibel inställning och alltid agerar som ett lag.

Vi erbjuder

Det går bra för oss på Repligen Sweden AB och vi kan erbjuda en trygg anställning! Vi är verksamma inom en stabil bransch och vi satsar på att ständigt utveckla vår verksamhet. Hos oss är din egen personliga utveckling nyckeln till framgång! Här får du växa och utvecklas då vi ger dig möjlighet att ta eget ansvar.

Vi har en öppen, lättsam och inkluderande atmosfär där vi uppmuntrar till diskussioner kolleger emellan. Vi tror på att hitta på saker tillsammans, om det så är gemensam träning eller fika. Tillsammans med vårt positiva och trygga team av kollegor är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig en stimulerande och spännande miljö.

Tjänsten är placerad i Lund med smidiga buss- och tågförbindelser. Vi tillämpar självklart kollektivavtal!

Ansökan

Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Observera att vi dessvärre inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Repligen med Roi Rekrytering.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Repligen Sweden AB

Repligen Sweden är ett helägt dotterbolag till Repligen Corporation (USA) som tillhandahåller produkter och strategiska tjänster inom Life Science eller Bioteknisk läkemedelsindustri. Vår anläggning finns i St: Lars parken i Lund där vi har moderna produktions- och laboratorielokaler. Vi tillverkar tillväxtfaktorer och affinitetsligander med hjälp av mikrobiell fermentation. Eftersom våra produkter är kritiska råvaror för våra kunder har vi valt att basera vårt ISO9001/14001 certifierade kvalitetssystem på europeisk GMP. Vi arbetar aktivt med kontinuerliga förbättringar i enlighet med LEAN-filosofin. Vår vision är ”Att vara ledande inom tillverkning och innovation av proteiner för en bättre värld” och vår värdegrund (vårt DNA) är flexibilitet, engagemang, samarbete och öppenhet."

Dela detta jobb

logga
Flexibel och prestigelös lagermedarbetare till Repligen

Roi Rekrytering Sverige AB