teknikjobb.se

Reservdelsansvarig

Företag Norrlands Bil
Ort
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Reservdelsansvarig

Vi söker nu flera nya medarbetare till vår nybyggda och toppmoderna serviceanläggning i Kiruna, en anläggning byggd helt enligt Scanias koncept för hur en lastbilsverkstad ska se ut. Arbetsplatsen präglas av arbetsglädje och det märks att vi är stolta över att vara återförsäljare för Scania! Du kommer att få jobba tillsammans med ett team som har god stämning och alltid hjälper varandra och avsett roll kommer du få goda förutsättningar för en bra introduktion då nuvarande anställda fortsätter i andra roller inom företaget.

Om tjänsten

Tjänsterna vi söker tillsätta är administratör, servicerådgivare samt reservdelsansvarig.

Reservdelsansvarig
Du ger våra kunder och egna tekniker förstklassig service när du hanterar reservdelar genom att sälja, beställa och ansvara för lagerhantering. Du ansvara för att butik så väl som reservdelslager är inbjudande och välordnade. Administrativa uppgifter som fakturering och inventering ingår också i tjänsten.

För att passa i rollen tror vi att du brinner för att möta kunden och ge förstklassig service. Vidare ser vi att du är ansvarstagande, strukturerad och har god datorvana. Har du tidigare erfarenhet av arbete på lager eller med fordon ser vi det som meriterande.

I alla tjänster lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Start: enligt överenskommelse.

För frågor kontakta Servicechef Samuel Törelid, 0980-66743

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag är 30/9 2021

Välkommen in med din ansökan! 

Om oss

Norrlands Bil koncernen har ca 300 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen består av tre bolag; personbilar, tunga fordon och service. I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss. Läs mer om oss härwww.norrlandsbil.se

 

 

Dela detta jobb

Reservdelsansvarig

Norrlands Bil