teknikjobb.se

logga

Flera mekanikkonstruktörer till NIBE Energy Systems

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2021-01-20

Ansök nu

Flera mekanikkonstruktörer till NIBE Energy Systems

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.  

Nu söker vi flera teknikintresserade och ansvarstagande mekanikkonstruktörer som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.

OM TJÄNSTERNA

Du blir en del av teamet Product Development som är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 70 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, audio-optimering etc. Du kommer huvudsakligen att arbeta med konstruktionsuppgifter inom mekanikområdet i utvecklingsarbetet av våra värmeprodukter och tillbehör. Du medverkar i utvecklingsprojekt och ansvarar för framtagning av mekaniska konstruktioner. Tjänsten kan även innebära ändringar och förbättringar på befintliga produkter samt delta i konstruktionsgenomgångar, provkörningar och utformning av system. Arbetet sker huvudsakligen med hjälp av 3D-programmet Inventor. Tjänsterna är placerade i Markaryd.

DIN BAKGRUND

Vi söker flera konstruktörer, helst med erfarenhet, som är självständiga, flexibla, noggranna, ansvarstagande och har lätt för att ta egna initiativ. Du söker kreativa utmaningar och har ett genuint teknikintresse, särskilt för mekaniska konstruktioner. Erfarenheter inom maskin- eller VVS-området är meriterande.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast den 20 januari 2021. Du ansöker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av personerna nedan. 

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,2 miljarder kr/år med närmare 1 300 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett hållbart produktsortiment som består av ett av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 länder.

KONTAKTPERSONER

Mattias Nilsson

Produktutvecklingschef på NIBE Product Development

0433-27 30 00

mattias.nilsson@nibe.se

Magnus Blomsterberg

HR-ansvarig

0433-27 30 00

magnus.blomsterberg@nibe.se

Dela detta jobb

logga
Flera mekanikkonstruktörer till NIBE Energy Systems

NIBE AB