teknikjobb.se

logga

FIXTURBYGGARE TILL VÄRMEPUMPCENTER VID NIBE AB

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2021-10-31

Ansök nu

FIXTURBYGGARE TILL VÄRMEPUMPCENTER VID NIBE AB

OM TJÄNSTEN:

Tjänsten består av reparation/underhåll på befintliga fixturer samt tillverkning av fixturer till nya produkter. Det är till största del fixturer för lödning av värmepumparnas kylsystem som behöver tillverkas. Daglig kontakt och samarbete sker med produktionstekniker från de olika produktområdena.

DIN BAKGRUND:

Vi söker en engagerad och serviceinriktad person som kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du måste vara driftig och noggrann samt ha en god allmänteknisk förståelse.

Du ska kunna hantera maskiner såsom svarv, fräs. relevanta dataprogram samt ha god kunskap i ritningslära och behärska svenska i tal och skrift. Körkort B är ett krav.

Om du är intresserad av att jobba i ett framtidsföretag fullt av möjligheter, tveka inte att kontakta oss.

OM ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 31 oktober. Önskas mer information vänligen kontakta enligt nedan.  

OM NIBE:

NIBE AB i Markaryd är en modern industri med produktion och en omsättning på cirka 4,7 miljarder kr/år. Antalet anställda är cirka 1 350 personer.

Produktsortimentet består av värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer. NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier som omsätter ca 27 miljarder kr och har ca 18 500 anställda i Sverige, de nordiska länderna, de flesta länder i Europa samt i USA, Kanada, Mexiko och Kina.

KONTAKTPERSONER

Peter Svensson

Produktionsteknisk gruppchef

0433-27 30 00

peter.svensson@nibe.se

Dela detta jobb

logga
FIXTURBYGGARE TILL VÄRMEPUMPCENTER VID NIBE AB

NIBE AB