teknikjobb.se

logga

FIXTURBYGGARE PÅ BRASVÄRMEFABRIKEN VID NIBE AB

Företag NIBE AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-07

Ansök nu

FIXTURBYGGARE PÅ BRASVÄRMEFABRIKEN VID NIBE AB

Underhållsavdelningen på Brasvärmefabriken består av cirka 10 personer som arbetar med underhåll och service av maskinpark för produktion av braskaminer.

Vi söker efter en ansvarsfull och självgående problemlösare till rollen som fixturbyggare vid Reparation/Underhåll på Brasvärmefabriken.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten består av reparation/underhåll på befintliga fixturer samt nytillverkning. Daglig kontakt sker med de interna kunderna, i form av produktionsavdelningarna.

DIN BAKGRUND

Vi söker en engagerad och serviceinriktad person som kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du måste vara driftig och noggrann samt ha en god allmänteknisk förståelse och ett teknikintresse. Du bör kunna hantera förekommande maskiner (svarv, fräs mm), relevanta dataprogram samt ha god kunskap i ritningslära och behärska svenska i tal och skrift.

Körkort B är ett krav. Om du är intresserad av att jobba i ett framtidsföretag fullt av möjligheter, tveka inte att kontakta oss.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 7 juli. Du ansöker genom att trycka på röd knapp längst ner i annonsen. Önskas mer information vänligen kontakta kontaktpersonen nedan.

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 250 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 18 000 anställda i drygt 30 länder.

Varmt välkommen! 

KONTAKTPERSONER
Björn Göthe
Produktiostekniker Contura
0433-27 30 00
bjorn.gothe@contura.se

Dela detta jobb

logga
FIXTURBYGGARE PÅ BRASVÄRMEFABRIKEN VID NIBE AB

NIBE AB