teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Finsnickare till SnickarPer Produktion i Hånger

Företag Empleo
Ort
Utgår

2022-10-07

Ansök nu

Finsnickare till SnickarPer Produktion i Hånger

Empleo är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kontor i Växjö, Ljungby, Värnamo och Vetlanda. Vår ambition är att erbjuda våra kunder kvalitetssäkrade och kostnadseffektiva rekryteringsprocesser samt tillhandahålla ett brett urval av uppdrag till dig som söker en ny utmaning. Hos Empleo är du som konsult vår främsta tillgång. Därför lägger vi stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och må bra. Det är självklart för oss att ge dig de rätta verktygen för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter med högsta kvalitet. Av samma anledning följer vi upp och ser till så att allt fungerar som det ska på din arbetsplats. Med bättre bemanning menar vi bättre för våra kunder – och för dig som anställd. Vi är öppna och genuina som för oss alla skapar framgång!


Till vår trevliga kund SnickarPer AB söker vi en finsnickare!

Vill du anta utmaningen att bli deras nästa kollega? Vill du ta chansen att bli en del av ett attraktivt företag i Hånger? 
Nyfiken? Läs mer om tjänsten och vem vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som finsnickare ska du ha erfarenhet av olika maskiner inom träindustrin, enklare ritningsläsning är ett krav.
Färdigställning av dörrar, där färdigställer du dörren i olika steg, såga lister, fräsning, slip innan målning,  lås och karm mm. Tjänsten kräver hög kvalitetskänsla. Erfarenhet krävs till tjänsten. Är du kreativ och nyfiken finns det goda möjligheter till utveckling inom företaget.

Din profil

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för tillverkning och produktion. Du trivs i en mångsidig arbetsmiljö och har känsla för handarbetet.

Vid behov finns du även behjälplig med övrigt produktionsarbete och som stöttning till dina kollegor. Som person är du nyfiken och villig att lära dig. Du ställer dig positiv till förändringar och växer med ansvar. Flexibilitet är en viktig del av jobbet. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med positiv inställning och hög arbetsmoral. Känsla för ordning och reda är en självklarhet samt ett eget driv och initiativförmåga.

Anställningen inleds som ett konsultuppdrag, en visstidsanställning hos Empleo med goda chanser till anställning hos kunden.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Snarast
Ort/Placering: Värnamo 
Omfattning: Heltid 
Lön: Individuell lönesättning tillämpas

 

Dela detta jobb

logo
Finsnickare till SnickarPer Produktion i Hånger

Empleo