teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

FINGERFÄRDIG JUNIOR SÖKES TILL TÄBY

Företag Thalamus AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-10

Ansök nu

FINGERFÄRDIG JUNIOR SÖKES TILL TÄBY

Din nya tjänst
Har du arbetat något år eller nyss gått ut gymnasiet och är taggad på att komma ut i arbetslivet? Gillar du att arbeta med händerna, kanske har intresse av att pyssla eller sätta ihop saker? Möjligtvis haft andra praktiska intressen, tex skulpterat naglar, scrapbooking etc? Vi söker nu några fingerfärdiga medarbetare som vill arbeta heltid i Täby. Arbetet är av junior karaktär eftersom du inte behöver ha någon tidigare erfarenhet av arbetet utan du kommer att få lära dig arbetet på plats. Du kommer arbeta med att montera kundens produkter som består av mekanik & elektronik.  Du kommer att arbeta självständigt med trevliga kollegor nära till hands som hjälps åt vid klurigare monteringar eller frågor.

Du kommer vara anställd av Thalamus och uthyrd till vår trevliga kund. Kunden är ett bolag inom teknik och sitter i fina lokaler i Täby. Din konsultchef heter Ida och kommer att hälsa på dig varje vecka. Hon är lätt att få tag på och svarar gärna på frågor. 

Din bakgrund
Vi tror att du är i början av karriären och vill ha ett roligt arbete där du har möjlighet att få montera ihop produkter. Bakgrunden kan vara olika, antingen att du har haft något intresse som inneburit hantverk såsom skulpterat naglar, scrapbooking, drejat, sytt kläder eller annan typ av montering.

Du som person
Dina personliga egenskaper spelar stor roll och vi letar efter dig som är plikttrogen, noggrann och duktig på att passa tider. Vidare är du ansvarstagande, gillar att arbeta i team och tar gärna egna initiativ. Många av våra montörer hos denna kund har utvecklats hos kunden och gör idag flera roliga moment än vad dom startade med. Goda kunskaper i svenska och engelska krävs.

Din ansökan
Hjärtligt välkommen att söka en spännande tjänst. Söker tjänsten gör du lämpligast via vår hemsida. Kontaktpersoner på Thalamus är Ida Sebitli 0738-56 53 74 och Christer Johansson 070-296 56 44. Sista ansökningsdag är 2022-10-10.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!

Vi erbjuder dig
Som anställd hos oss på Thalamus erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal (IT/ Telekomavtalet), friskvårdsbidrag, fast månadslön, pension mm.

På Thalamus är gemenskap en viktig del, vilket gör att vi ordnar AW:s samt sommarfest och julbord. Då brukar alla konsulter dela erfarenheter och glädje med varandra och oss på kontoret.

Din nya arbetsgivare
Thalamus har funnits i 20 år och är nu ett stadigt växande konsult- och rekryteringsföretag inom IT & Teknik.

Vi är ett familjärt bolag som ligger ute i Alvik strand och vår huvudsakliga fokus ligger på konsultverksamhet i Stockholms län.

Om vi skulle beskriva oss själva skulle det vara att vi är ett glatt, kunskapsdrivet gäng vars arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang. Hoppas du vill bli en av oss!

Dela detta jobb

FINGERFÄRDIG JUNIOR SÖKES TILL TÄBY

Thalamus AB