teknikjobb.se

Logo

Filialchef till Assemblin VS i Stockholm

Företag Assemblin VS AB
Ort
Utgår

2021-10-14

Ansök nu

Filialchef till Assemblin VS i Stockholm

Om tjänsten

Assemblin VS förändras och det finns många idéer om hur bolaget vill forma sin roll som samhällsbyggare och hur de vill vara sina kunders teknikpartner. Vi söker nu efter en Filialchef som vill vara med och bidra i denna förändringsresa!

Rollen som Filialchef är central och betydelsefull, du är företagets ansikte ut mot marknaden och ditt uppdrag är att utveckla affären, försäljningen och medarbetarna så att verksamheten blir den bästa på marknaden. Assemblin VS är ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt, stark lokal förankring och korta beslutsvägar. Här råder ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Filialen Stockholm har ca 30 medarbetare, projektledare, montörer, administratör och en kalkylator. Filialen erbjuder både service och entreprenad och kunderna hittar du inom industri, sjukvård och byggentreprenad. Förutom att utveckla kundrelationer och skapa affärsmöjligheter ska du leda filialens operativa arbete för att säkerställa måluppfyllelse i pågående projekt och serviceuppdrag. Du ska även coacha och utveckla medarbetarna genom att involvera dessa i beslut och problemlösning i projekten. Ditt arbetssätt och ledarskap ska kännetecknas av tydlighet, att skapa sammanhang, förståelse och delaktighet. Förslag från medarbetare ska uppmuntras, prövas och prioriteras. Är du med oss?

Tjänsten är placerad i Stockholm och du rapporterar till Regionchefen och ingår i regionens ledningsgrupp. Rollen innefattar fullt budget- och personalansvar.

Här kan du läsa mer om dina arbetsuppgifter:

  • Personalledning och arbetsmiljöansvar

  • Organisera och resursplanera filialen

  • Leda, motivera, utveckla/utbilda medarbetarna

  • Bearbeta marknaden och bedriva affärsutveckling, skapa affärsmöjligheter

  • Ansvara för affärsförhandlingar, anbud- offertgivning och avtal

  • Ansvara för kontraktsgranskningar och kontraktsgenomgångar vid större entreprenader enligt delegeringsordning.

  • Kvalitets- och miljöansvar

  • Ekonomi och budgetarbete

Är det här du?

Vi söker dig som har erfarenhet från branschen, gärna med en utbildning/examen med teknisk inriktning VS. Vi tror att du har haft ledande befattningar i några år och då utvecklat en trygg ledarstil och goda ekonomikunskaper. Du har haft kundkontakter, lett upphandlingar och samverkat med flera kontaktytor samtidigt, både internt och externt.

Du ser nyttan i samarbete mellan medarbetare, avdelningar och chefer och att följa upp leverans, både internt och externt. Vi tror också att du har en utmärkande drivkraft och vilja att nå resultat med kombinationen människor, teknik, ekonomi och affär.

Som chef hos Assemblin VS ges du möjlighet att ta mycket eget ansvar så vi tror att du gillar det och eftersom bolagets medarbetare är kärnan i verksamheten kom du att erbjudas ledarskapsutveckling enligt bolagets egen modell och utbildningar.

För att lyckas i tjänsten behöver du även ha förmågan att arbeta strukturerat, uppvisa framåtanda samt tydlighet, även i pressade situationer. Vi ser fram emot att läsa din ansökan och veta mer om dig. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Assemblin VS med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill.

Urval sker i mitten av augusti.

Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sarah Sturesson på 08-120 50 425. Välkommen in med din ansökan.

Om Assemblin-koncernen
Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationer som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt.

Vi har en omsättning på drygt 10 miljarder kronor och cirka 5900 engagerade medarbetare på runt 100 orter i Norden. Läs mer på https://www.assemblin.com/sv/

Läs mer på assemblin.se.

 

 

Dela detta jobb

Logo
Filialchef till Assemblin VS i Stockholm

Assemblin VS AB