teknikjobb.se

logga

Fibersvetsare sökes!

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-23

Ansök nu

Fibersvetsare sökes!

Om tjänsten

För kunds räkning söker vi nu en fibersvetsare.

Kundföretaget är verksam i Malmö med omnejd inom Bredband, Radiokom och IT. Företaget har länge drivet verksamheten nationellt och utför en rad olika projekt för flera olika lokala företag, kommuner och konsumenter.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med bredbandsbyggnad och utföra installationsarbete inomhus och utomhus. I arbetet ingår främst fibersvetsning, men även mätning, fiberblåsning och förlängning m.m. Självständiga arbetsuppgifter kan förekomma i tjänsten.

Arbetstider: 07.00 - 16.00 mån-fre
Tjänsten innebär till en början anställning hos Montico med arbete ute hos kund, därefter finns stora möjligheter till övergång av anställning till kund.

Vi söker dig som

För att lyckas i tjänsten bör du ha kunskaper om fiberkabel, fibersvetsning och mätteknik samt kunna välja rätt material och utrustning för respektive arbete.

Vi ser gärna att du är självgående i ditt arbete och kan arbeta både självständigt och i lag. Förutom det kräver tjänsten att man är serviceinriktad, pedagogisk, ansvarsfull och kvalitetsmedveten.

Krav:
- B-körkort
- Relevant erfarenhet
- Teknisk utbildning med inriktning på elteknik eller dator- och kommunikationsteknik.

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

 

Kontakt

Daniel Lorenz

Dela detta jobb

logga
Fibersvetsare sökes!

Montico AB