teknikjobb.se


Fastpartner är ett svenskt börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar egna fastigheter. Vi har ett fastighetsbestånd, på över 1,5 miljoner kvm och vårt fokus är främst kommersiella fastigheter. I beståndet ingår produktion, lager, logistik, kontor, butiker och samhällsfastigheter, såsom centrum samt bostäder.
Genom att vi aktivt förvaltar våra egna fastigheter, skapar vi tillsammans med hyresgästerna gemensamma fastighets- och lokallösningar, vilket är en av våra framgångsfaktorer. Våra ledord är enkelt, engagerat och nära. Vi strävar efter snabbhet i beslut och information samt entusiasm i att skapa marknadens absolut främsta fastighetslösningar.


Drifttekniker till Fastpartner, Spånga

Vi fortsätter att växa och vill nu utöka vår organisation med en erfaren drifttekniker. Vi söker en nyfiken och kunnig drifttekniker till vår enhet i Spånga/Lunda som kommer att ansvara för driften av våra fastigheter i Västerort. Du kommer att ingå i en grupp på 4 personer som tillsammans arbetar för att utveckla och optimera driften för våra fastigheter och leverera bästa tänkbara service till våra hyresgäster. Regionen består av ca 20 personer med kontor i Lunda Företagsområde. Det är högt tempo, positiv anda och det händer mycket i regionen och i bolaget.

Hos oss får du stora möjligheter att påverka och själv styra din arbetsdag. Vi tror på ett långsiktigt fastighetsägande och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Din roll
Som drifttekniker hos oss på Fastpartner arbetar du med löpande drift, skötsel, underhåll och reparationersamt optimering av teknik i våra fastigheter. Du ansvarar för den löpande hyresgästkontakten och tar emot och åtgärdar felanmälningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:

 • Ansvara för den dagliga kontakten med och informationen till hyresgäster/kunder
 • Rondering av våra fastigheter och teknikutrymmen
 • Ansvara för byggnadens löpande drift, skötsel, underhåll och reparationer
 • Ansvara för drifts- och mediastyrning
 • Ansvara för styr- och regleroptimering
 • Utföra löpande och planerade reparationer och underhåll
 • Leda och samordna reparationsarbeten
 • Arbeta tillsammans med förvaltaren vid hyresgästanpassningar samt övriga projekt

Omfattning: Tillsvidareanställning och heltid
Ort: Västerort. Som drifttekniker utgår du från vårt kontor i Spånga/Lunda.
Körkort för personbil är ett krav för denna tjänst.

Vem är du?
Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av en liknande roll i ett fastighetsbolag alternativt har arbetat inom el, VVS, ventilation eller kylteknik.
Vidare har du:

 • Utbildning inom fastighetsteknik alternativt inom El/ VVS/Ventilation eller annan teknisk bakgrund som vi bedömer likvärdig.
 • Vana från datoriserade styr- och övervakningssystem
 • Meriterande med flerårig vana från drift och underhåll av kommersiella fastigheter

Som person är du serviceinriktad, pålitlig, kvalitetsmedveten, engagerad och självgående. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer. Du värdesätter att få jobba långsiktigt i en platt organisation med ett öppet klimat och goda möjligheter till egen utveckling. Du är nyfiken på ny teknik och håller dig uppdaterad med vad som händer i branschen.

Vi erbjuder
Vi på Fastpartner erbjuder dig en roll med mycket ansvar och stor frihet i en positiv företagskultur med duktiga och trevliga kollegor. Det finns goda utvecklingsmöjligheter då vi är ett företag som växer. Du kommer att arbeta på en trygg och kreativ arbetsplats med kollektivavtal och ett förmånspaket med bl.a. tjänstepension och friskvårdsbidrag.
Som anställd hos Fastpartner får man möjlighet att bygga långsiktiga relationer både med kunder och leverantörer då vi förvärvar men sällan avyttrar fastigheter. Med kunniga och engagerade medarbetare ser vi till att uppfylla hyresgästernas behov och önskemål.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar Fastpartner med Fasticon.

Om du tycker att tjänsten som drifttekniker hos Fastpartner låter som något för dig, är du välkommen att skicka in din ansökan snarast
För att söka till tjänsten, registrera ditt cv samt personliga brev på www.fasticonjobb.se.  Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Jacqueline Lagercrantz på jacqueline.lagercrantz@fasticon.se eller 0723-899978.

Sista ansökningsdag är den 2019-12-21, men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Läs mer på www.fasticon.se

 

Om denna position
Arbetsgivare    Fastpartner AB
Domnarvsgatan 2
163 53 Spånga
Hemsida    www.fastpartner.se/
Tillträde    Enligt överenskommelse
Lön    Månadslön
Titel    Drifttekniker
Sektor    Privat
Anställningsform    Tillsvidare
Antal tjänster    1

Fastpartner - Drifttekniker

Företag Fasticon Jobb
Ort
Utgår

2020-02-07

Ansök nu

Dela detta jobb