teknikjobb.se

Fastighetstekniker - Vattenfall Services. Jordbro

Ansök nu

Fastighetstekniker - Vattenfall Services. Jordbro

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Din roll som Fastighetstekniker
Vill du komma till en arbetsplats där du får möjlighet att ta hand om en viktig del i Sveriges elförsörjning? Där du får lära dig om fler apparater och högspänning? Sökt då tjänsten som Fastighetstekniker hos oss på Vattenfall Services. Som Fastighetstekniker kommer du att arbeta med underhållet av våra kunders kraftanläggningar runt om i Stockholms regionen. Det kan till exempel vara reparationer av byggnader men även stängsel runt anläggningen. Därför ser vi det som viktigt att du som person är händig och kan lösa mindre reparationer självständigt. Vi ser det även som viktigt att du är duktig på att se fel som du själv inte kan lösa och där du måste beställa hjälp.

Exempel på arbetsuppgifter:
• Underhåll av stationernas byggnader så som dörrar, tak och väggar.
• Ta hand om staket, dörr, lås, kabelkanaler, oljegropar.
• Rondering
• Anmäla fel till firmor
 
Dina kvalifikationer som Fastighetstekniker
För att du ska trivas i rollen är du noggrann som person. Du är duktig att hitta felaktigheter och känner dig lugn och bekväm med att bedöma om du kan lösa problemet själv eller om du ska kontakta någon. Vi ser det som viktigt att du kan arbeta individuellt men även att kan samarbeta med andra personer. Du har ett servicestänk och tänker utifrån vad som är bäst utifrån vår kunds perspektiv både från ett effektivt men även ett konstadsperspektiv. I rollen kommer du majoriteten av tiden att arbeta utomhus oavsett väder. I tjänsten är B-körkort ett krav eftersom att du kommer att åka runt till flera olika anläggningar dagligen. Eftersom att du kommer att arbeta med takreperation är det viktigt att du inte är rädd för höjder.

Kompetenskrav:
• Gymnasieutbildning alternativt ett par års erfarenhet som fastighetstekniker
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska språket
• Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av termografering, el eller ellära

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Anders Larsson 073-614 20 38. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Eskil Höglund, eskil.hoeglund@vattenfall.com

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Jordbro

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 5 september 2021!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!
Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB
Instagram: Vattenfallservices
Location: Jordbro

Dela detta jobb

Fastighetstekniker - Vattenfall Services. Jordbro

Vattenfall AB