teknikjobb.se

FASTIGHETSTEKNIKER/TRÄDGÅRDSMÄSTARE KARLSKRONA

Ansök nu

FASTIGHETSTEKNIKER/TRÄDGÅRDSMÄSTARE KARLSKRONA


På uppdrag från stor myndighet i Karlskrona söker Isaksson Rekrytering & Bemanning fastighetstekniker med kunskap från grönskötsel och markdrift inom grönytor samt park och trädgårdsskötsel.

VI ERBJUDER
Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult hos oss omfattas du av gällande kollektivavtal och dessa aktuella villkor gällande t.ex. lön, semester, försäkringar och tjänstepension. 
Vi erbjuder dig chansen att arbeta hos vår kund som är en stor fastighetsägare med spännande kommersiella fastigheter, många med kvalificerade tekniska lösningar och utmaningar. Som en hjälp att lyckas i dina uppdrag hos oss har du en mycket engagerad chef hos vår kund som alltid agerar stöd och bollplank. Din konsultchef hos Isaksson Rekrytering finns också alltid tillgänglig när det behövs.
Isaksson Rekrytering & Bemanning har kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö. Vi bemannar och rekryterar över hela Sverige.

OM TJÄNSTEN
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara utföring av drift-och underhållsprojekt av mark-och parkanläggningar samt vägar. Tjänsten är placerad i Karlskrona och är innefattar säsonganställning på heltid. Som fastighetstekniker kommer du att jobba med grönskötsel samt maskinvara.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har minst tre års dokumenterad erfarenhet av maskinarbeten inom drift- och markentreprenader med inriktning. Du har erfarenhet eller utbildning mot trädgårdsmästare. Vi ser helst att du har förar-/yrkesbevis på lastmaskiner, hjullastarbevis, grönyteskötsel samt certifiering av att arbetat på vägar och skylift. Vi ser därtill att du har erfarenhet av maskinunderhåll och reparationer av entreprenadmaskiner.

Du har en YH-utbildning med inriktning mot fasthetsdrift eller motsvarande relevant utbildning. Goda kunskaper i muntlig och skriftlig svenska samt grundläggande datorkunskaper i Outlook och Word. Det är en fördel om du också kan kommunicera på engelska i viss utsträckning.

B-körkort är ett krav.

I din roll som fastighetstekniker är du ansvarsfull, flexibel och kundorienterad. Du är van med att jobba både självständigt och i grupp och har en god social kommunikationsförmåga.

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer! Har du frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Gaard på 0763 – 09 20 00 eller sofia@isakssonrekrytering.se. 

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är även medlemmar i Sveriges Byggindustrier, BI.

Dela detta jobb

FASTIGHETSTEKNIKER/TRÄDGÅRDSMÄSTARE KARLSKRONA

Isaksson Rekrytering & Bemanning