teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Fastighetstekniker till Victoriahem i Norrköping!

Företag Devotum
Ort
Utgår

2022-10-23

Ansök nu

Fastighetstekniker till Victoriahem i Norrköping!

Nu söker vi en engagerad  fastighetstekniker till Norrköping. En perfekt möjlighet för dig som är en händig och serviceinriktad person med ett stort intresse för fastigheter!

Om tjänsten
Vårt områdeskontor, som också är vår gemensamma arbetsplats, ligger på Källvindsgatan 23, där vi idag är ett förvaltningsteam bestående av områdeschef, förvaltare, uthyrare, förvaltningskoordinator och fastighetstekniker.

Som Fastighetstekniker på Victoriahem ansvarar du för att möta våra hyresgästers behov genom förebyggande och felavhjälpande underhåll. Rollen som fastighetstekniker kräver att du är en problemlösare som hugger i där det behövs och gärna tar dig an nya utmaningar. Du motiveras av att ge den allra bästa servicen och värdesätter det dagliga mötet med hyresgästen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Utföra systematisk rondering enligt fastlagt schema samt löpande rondering

  • Hantera inkommande serviceanmälningar

  • Ansvara för förebyggande och felavhjälpande underhåll genom egen reparation/åtgärd eller vid behov genom att anlita underentreprenör

  • Ansvara för att följa upp att beställda arbeten är genomförda, fakturaavstämning samt att hyresgästerna är nöjda

  • Lyssna på och informera hyresgästerna i ditt geografiska område

Om dig
Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning samt avslutad fastighetsteknisk utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömmer likvärdig. Du är en händig person som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i rollen som fastighetstekniker/fastighetsskötare. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift och har B-körkort. 

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig kompetens. För att lyckas i rollen behöver du vara samarbetsorienterad och lyhörd. Det är en förutsättning att du är strukturerad och kan hantera stress på ett konstruktivt sätt. För att trivas i rollen ser vi även att du är lösningsorienterad och drivs av att hitta lösningar på uppkomna problem. Om du stämmer in på den här beskrivningen kan du vara helt rätt för rollen som fastighetstekniker hos oss. 

Vi erbjuder dig
Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Som fastighetstekniker har du en central och viktig uppgift där din insats gör skillnad på riktigt. Vi kommer stötta dig i din utveckling och ser gärna att våra medarbetare vill utvecklas tillsammans med oss.

Mer om oss
Victoriahem utvecklar attraktiva bostadsområden i landets tillväxtregioner. Många av våra hus byggdes under miljonprogrammet, och genom att investera i och utveckla hela stadsdelar skapar vi riktigt bra platser att bo på. Vi tar hand om 39 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder. Och vi växer. Vill du veta ännu mer om oss? Kika gärna in på vår hemsida https://www.victoriahem.se/.

Ansökan
Vill du bli en del av vårt fantastiska team? Sök redan idag då urvalsarbetet och intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

I denna rekrytering samarbetar vi på Victoriahem med Devotum. Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en intervju hos Devotum. Nästa steg är en intervju hos oss på Victoriahem. Bakgrundskontroll och referenstagning på slutkandidater är en del av rekryteringsprocessen.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Lina Widevall på 070-4993800.

Dela detta jobb

logo
Fastighetstekniker till Victoriahem i Norrköping!

Devotum