teknikjobb.se

Fastighetstekniker till Tycho Braheskolan

Ort
Utgår

2019-11-17

Ansök nu

Fastighetstekniker till Tycho Braheskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Tycho Braheskolan är en anrik gymnasieskola med fullt fokus på lärande inom natur, teknik och vård. Skolan ligger i en vacker omgivning centralt i Helsingborg, vilket innebär utmärkta kommunikationsmöjligheter. Tycho Braheskolan är trygg, trivsam och lagom stor. Vi har ca 600 elever och erbjuder naturvetenskapligt program, teknikprogram och vård- och omsorgsprogram. Våra elever har höga förväntningar på oss, liksom vi har höga förväntningar på dem.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en fastighetstekniker med stort engagemang i skolans lokaler och som också delar skolans värdegrund och är insatt i verksamhetens behov. För att trivas hos oss behöver du vara social och utåtriktad samt ha en hög grad av servicekänsla. Du är flexibel och en problemlösare. Du behöver kunna arbeta självständigt och ha förmåga att ta egna initiativ och prioritera. Det är av stor vikt att du kan samarbeta och ha bra relation med skolans personal och förvaltare, entreprenörer och andra externa samarbetspartners. Erfarenhet av arbete på skola är önskvärt.

Exempel på arbetsuppgifter:
* Fastighetsskötsel och felanmälan
* Reparationer, felsökning och underhåll
* Service till personal och elever
* Diverse inköp
* Lokalomflyttningar
* Systematiskt arbetsmiljöarbete
* Systematiskt brandskyddsarbete
* Lås- och larmsystem

KVALIFIKATIONER
Du har fastighetsskötarutbildning eller annan relevant gymnasieutbildning. Du bör ha god IT-vana och är van att kommunicera på svenska i både tal och skrift. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet som fastighetstekniker och bl. a har arbetat med systematiskt brandskyddsarbete. För anställningen krävs också giltigt B-körkort.

Du har lätt för att skapa kontakt med elever, kollegor, förvaltare såväl som andra utanför organisationen. Ditt förhållningssätt är prestigelöst och din förmåga att samarbeta är mycket god. Du har blicken för vad som behöver göras och tar initiativ och kan arbeta självständigt men även i team. Service är en drivkraft hos dig samt att finna bästa möjliga lösning utifrån tillgängliga resurser.

Arbetsdagarna kan se olika ut och det är därmed viktigt att du är flexibel och lösningsorienterad. Av vikt är praktiskt handlag för att kunna fixa, bygga, konstruera och reparera.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Fastighetstekniker till Tycho Braheskolan

Helsingborgs stad