teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Fastighetstekniker till bostadsbolag– Stockholm

Ansök nu

Fastighetstekniker till bostadsbolag– Stockholm

För vår kunds räkning söker vi en Fastighetstekniker för ett konsultuppdrag söder om Stockholm. Är du serviceinriktad, händig och ute efter en ny utmaning kan detta vara något för dig!

Om uppdraget

Som Fastighetstekniker hos vår kund ansvarar du för att möta hyresgästers behov genom förebyggande och felavhjälpande underhåll i ditt tilldelade bestånd. Rollen som fastighetstekniker kräver att du är en problemlösare som hugger in där det behövs och gärna tar dig av nya utmaningar. Du motiveras av att ge den allra bästa servicen och värdesätter det dagliga mötet med hyresgästen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Utföra systematisk och löpande rondering.

  • Hantera inkommande serviceanmälningar inom ditt geografiska område.

  • Ansvara för förebyggande och felavhjälpande underhåll genom reparation/åtgärd eller vid behov anlita extern entreprenör.

  • Ansvara för att följa upp att beställda arbeten är genomförda samt att hyresgästerna är nöjda.

  • Lyssna på och informera hyresgäster i ditt geografiska område.

Period: 01-jun-22 – 31-aug-22

Omfattning: Heltid

Placering: Södertälje

Om dig

För att axla rollen som fastighetstekniker ser vi att du har tidigare erfarenhet av roller som fastighetstekniker/fastighetsskötare eller liknande. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. Det är även meriterande om du har en utbildning inom fastighetsbranschen och har god systemvana. B-körkort är ett krav.

Som person är du strukturerad, initiativtagande och har god förmåga att göra prioriteringar i stressade situationer. Som fastighetstekniker är du bostadsbolagets ansikte utåt vilket innebär att det är viktigt med god social förmåga samt att du är serviceinriktad och förvaltar relationen med hyresgästerna väl. Du besitter även en god samarbetsförmåga, är lösningsorienterad och kan snabbt hitta lösningar på uppkomna problem i arbetet.

Ansökan

Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du söker genom att skicka in ditt CV samt svara på några frågor. De kandidater som bäst matchar rollen kommer telefonintervjuas och sedan bli kallade till en digital intervju hos oss på Devotum. Nästa steg är en intervju hos kunden.

Har du frågor gällande uppdraget är du välkommen att höra av dig till Rebecka Wiksell på rebecka.wiksell@devotum.se eller 073-592 72 19.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logo
Fastighetstekniker till bostadsbolag– Stockholm

Devotum