teknikjobb.se

FASTIGHETSTEKNIKER

Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-19

Ansök nu

FASTIGHETSTEKNIKER

Fastighetstekniker till vår driftavdelning inom affärsområde NK. Avdelningen hanterar bland annat drift och underhåll av varuhuset NK på Hamngatan-Regeringsgatan i city. Gruppen består av cirka 10 personer med roller som Fastighetstekniker, Tekniska förvaltare, Säkerhetssamordnare samt en ansvarig Drift- och Säkerhetschef.

Ansvarsområden

I rollen som Fastighetstekniker ingår bland annat följande arbetsuppgifter: 

  • Ronderingar av fastigheten (se så att det är rent, helt, fungerande, ekonomiskt, tryggt & säkert etc.)
  • Förebyggande underhåll
  • Planerat underhåll
  • Drift- och energioptimering
  • Felavhjälpande underhåll, inklusive felanmälan och återrapportering till hyresgäst samt kundservice
  • Att fungera som brandskyddskontrollant inom affärsområdet 

Kvalifikationer

Vi söker en erfaren Drift-/Fastighetstekniker. Du har flerårig arbetslivserfarenhet inom drift samt bred teknisk kompetens. Du ska ha installationskunnande samt en förmåga att se helheten och sambanden mellan de olika tekniska installationerna i fastigheter. Utbildning och erfarenhet inom el, styr & regler, ventilation, kyla samt säkerhet är meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat som fastighetstekniker eller drifttekniker i varuhus, köpcentrum eller galleria tidigare alternativt liknande kommersiella fastigheter.

Hufvudstadens hyresgäster förväntar sig högsta service och kvalitet vilket gör att det i tjänsten är viktigt att vara noggrann, lyhörd, serviceinriktad och tillmötesgående. Den vi söker har även intresse, vilja och förmåga att hjälp andra och anstränger sig för att leverera bra lösningar och service. Vi söker dig som är självgående, initiativ- och ansvarstagande men även en god lagspelare.

Ansökan

Tjänsten är på heltid med placering på vårt kontor i NK-huset i Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar vi med Isaksson Rekrytering. 
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. För frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryteringskonsult Tara Crump 076-55 96 81.

Hufvudstaden är ett av Sveriges mest specialiserade och koncentrerade fastighetsbolag med kontors- och butiksfastigheter i centrala Stockholm och Göteborg. I beståndet ingår bl.a. NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg och profilfastigheten Norrmalmstorg 1 i Stockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 390 000 kvm uthyrbar yta med ett marknadsvärde om cirka 44,6 mdkr. Bolaget grundades 1915 och börsnoterades 1938. Koncernen har cirka 130 anställda. Inom koncernen finns, förutom Hufvudstaden, varumärken som Nordiska Kompaniet, Bibliotekstan, Femman, Fredstan, Birger Jarlspassagen och Parkaden med flera. Läs mer om företaget på www.hufvudstaden.se.

Dela detta jobb

FASTIGHETSTEKNIKER

Isaksson Rekrytering & Bemanning