teknikjobb.se

FASTIGHETSSKÖTARE/VAKTMÄSTARE

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-20

Ansök nu

FASTIGHETSSKÖTARE/VAKTMÄSTARE

Kungl. Vetenskapsakademien, stiftad 1739, är en oberoende organisation som har till uppgift att främja vetenskaperna och stärka deras inflytande i samhället. Akademien tar särskilt ansvar för naturvetenskap och matematik, men strävar efter att öka utbytet mellan olika discipliner. Läs gärna mer på www.kva.se

På uppdrag av Kungl. Vetenskapsakademien söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en fastighetsskötare/vaktmästare.

VI ERBJUDER
Du får möjlighet att arbeta med kulturbyggnader i en trivsam miljö tillsammans med ett prestigelöst team där alla hjälper varandra och där det är högt i tak.

OM TJÄNSTEN
Rollen innebär ansvar för den dagliga skötseln av akademiens fastigheter och är en del av fastighetsorganisationen på Kungl. Vetenskapsakademien. Du kommer även att arbeta med felavhjälpande underhåll och planerat underhåll av fastigheterna. Du får möjlighet att arbeta med kulturbyggnader som kräver särskild hänsyn och bör därför ha stort intresse för denna typ av fastigheter. Arbetsplatsen är belägen i akademiens huvudbyggnad i Frescati. Fastigheterna som förvaltas ligger i Frescati och Djursholm.

Tjänsten innebär också att vara behjälplig vid de konferenser och evenemang som ordnas i akademiens lokaler. Vaktmästerisysslor, som mötesteknik och ommöbleringar, ingår i tjänsten. Du arbetar i nära samarbete med, och rapporterar till, akademiens fastighetsansvarige. Du ingår i ett lag som tillsammans sköter internservicen och understöder akademiens organisation.

Dina arbetsuppgifter i huvuddrag

·        fastighetsskötsel och felavhjälpande inom ditt uppdrag

·        ta emot och hantera felanmälningar

·        rondering av yttre och inre gemensamma utrymmen

·        intern brandskyddskontroll

·        reparationer i fastigheterna

·        varumottagning, instruera entreprenörer, ta emot försändelser och leveranser, avropa hämtning av återvunna sopor etc.

·        löpande tillsyn av driftsutrymmen

·        avläsning av energi- och vattenförbrukning

·        proaktivt fastighetsunderhåll

·        hantera mötesteknik för interna möten och konferenser

Din profil
Du har några års erfarenhet av arbete som fastighetsskötare/vaktmästare. Utbildning inom teknik, gärna på gymnasienivå alternativt KY-utbildning, med inriktning mot fastighetsskötsel, alternativt motsvarande kompetens inhämtad i arbetslivet.

Du är en driftig, självgående och händig tekniker som är strukturerad, har god känsla för kvalitet, ordning och reda och som drivs av att ge god service. Du har god samarbetsförmåga, prestigelöshet i alla lägen, samt fokus på problemlösning i kontakter med kunder, kolleger och entreprenörer. Körkort är ett krav 

Då det finns många engelskspråkiga på akademien är det viktigt att kunna utrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska.

Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är en tillsvidareanställning. 100% tjänstgöringsgrad.

Lön
Enligt avtal.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar Kungl. Vetenskapsakademien med Isaksson Rekrytering & Bemanning AB. Välkommen med din ansökan redan idag då vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Valeria Aravena på 076-000 11 92, Facklig företrädare – Sila Özgüven, SACO +46 8 673 95 08.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. 

Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv.
Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.

Dela detta jobb

FASTIGHETSSKÖTARE/VAKTMÄSTARE

Isaksson Rekrytering & Bemanning