teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fastighetsskötare/trädgårdsmästare växlat med administrativa arbetsuppgifter!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-24

Ansök nu

Fastighetsskötare/trädgårdsmästare växlat med administrativa arbetsuppgifter!

Vi söker efter en fastighetsskötare med trädgårdsvana till vår kund i Karlstad. Du som söker ska axla en varierande roll där administration och kundkontakt förekommer lika väl som traditionell fastighetsskötsel. Skicka in din ansökan redan idag, vi tillämpar löpande urval!

Om tjänsten

I denna roll kommer arbetsuppgifterna styras utefter årstid och väder. Vintertid kommer främsta fokus ligga på administrativt arbete i form av organisering, planering av projekt samt fördelning av personal och resurser. Under vintermånaderna utgör praktiska arbetsuppgifter en mindre del av arbetet, då exempelvis i form av snöröjning.

Sommartid består arbetet till största del av praktiska arbetsuppgifter och då utgör således det administrativa arbetet en mindre del av det dagliga arbetet. Under sommaren kommer det främsta arbetet innefatta att utföra projekten du planerat under vintertid.

Du som söker måste ha trädgårdsvana då en betydande del av arbetet innefattar att kunna ta egna initiativ när det kommer till växter och blommor. Vi ser därför att du som söker har gröna fingrar och tycker det är kul att syssla med växter i offentlig miljö.

I tillägg är det viktigt att du som söker är positiv, utåtriktad och inte rädd för att ta för dig då det förekommer en del kundkontakt och man förväntas kunna ge bästa möjliga service gentemot kund.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar beroende på årstid, men du kommer bland annat att arbeta med:

 • Organisering
 • Planering av projekt
 • Sälj
 • Snöröjning
 • Utförande av projekt
 • Traditionell fastighetsskötsel

Vi söker dig som

 • Har gröna fingrar och god växtkännedom
 • Innehar B-körkort
 • Behärskar svenska i tal

Det är meriterande om du är fastighetsskötare i grunden och har läst adekvata påbyggnadskurser. Det är också önskvärt om du som söker har en god datorkunskap.

Som person är du:

 • Serviceinriktad
 • Initiativtagande
 • Flexibel

Övrig information

Start: Februari 2022

Omfattning: Heltid

Placering: Karlstad

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Fastighetsskötare/trädgårdsmästare växlat med administrativa arbetsuppgifter!

Academic Work