teknikjobb.se

Fastighetsskötare, timanställning

Företag Halmstads kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-15

Ansök nu

Fastighetsskötare, timanställning

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Servicekontoret bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, fastighets- och verksamhetsservice, IT, fordon, personal- och löneadministration samt invånarvägledning. Brinner du för att ge bra service? Välkommen till oss, en professionell organisation i ständig utveckling som arbetar aktivt med service och engagemang. FM-service har ett brett serviceuppdrag med vaktmästartjänster, inre och yttre skötsel av kommunens fastigheter samt städning.

Arbetsuppgifter

Som fastighetsskötare arbetar du med skötsel och tillsyn av kommunala fastigheter, främst genom förebyggande underhåll och felanmälningar. Du arbetar också med verksamhetsservice gentemot våra kunder inom kommunal verksamhet såsom t ex skolor, förskolor, äldreboenden och gruppbostäder. Vi använder ärendehanteringssystemet Dedu och i princip samtliga av de uppdrag vi utför går därigenom. Vi har nu behov av att utöka vår styrka med timanställda medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna kompletterad med utbildningar inom fastighetsskötsel/vaktmästaruppgifter. Exempel på utbildningar är brandskyddskontrollant, heta arbeten, anläggningsskötare brandlarm, elsäkerhetskurs, liftkort skylift, ställningsbyggare, fallskyddsutbildning/arbete höga höjder, lås & inbrottslarm. Arbetslivserfarenhet som fastighetsskötare eller likvärdigt krävs, meriterande är erfarenhet inom lås och larm, brandskydd, heta arbeten, el, VVS och reparationer. Det är en fördel om du har kännedom om kommunala verksamheter och/eller har erfarehet från annan serviceverksamhet. En förutsättning för rapportering och beställningar är att du har god förmåga att använda digitala verktyg. Dina kunskaper i svenska språket är som modersmål eller nivå D i SFI-utbildningen. B-körkort för manuell växellåda är ett krav. Tunga arbetsuppgifter förekommer, därför ser vi gärna att du har en god fysisk förmåga. Som person är du mån om att följa lagar, regler och instruktioner inom verksamheten. Du är positiv även när förutsättningar ändras och du har god kontakt med andra människor.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Timavlönad
Publicerad
2020-08-28
Ansök senast
2020-11-15

Upplysningar

Ansökan

Referensnummer
C41340 - 2020

Övrig information

Som medarbetare hos oss delar och bidrar du till vår gemensamma arbetskultur. Den uttrycks i våra lönekriterier, se dem på https://bit.ly/2VbZwaT Vi uppmuntrar till god hälsa och regelbunden rörelse. Halmstads kommun erbjuder ett friskvårdsbidrag till alla anställda. Välkommen med din ansökan via länken i annonsen, vi intervjuar och anställer fortlöpande utifrån behovet av vikarier.

Dela detta jobb

Fastighetsskötare, timanställning

Halmstads kommun