teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Fastighetsskötare till Mölndal på sommarvikariat

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Fastighetsskötare till Mölndal på sommarvikariat

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du på jakt efter sommarjobb och samtidigt intresserad av ett arbete inom fastighetsskötsel? Trivs du med att alltid vara i farten samt drivs av att leverera ett bra arbete där du får ta egna initiativ? Då kan du vara den vi söker till vår kund i Mölndal. Läs mer och ansök redan idag!

PerformIQ söker nu en självgående och lösningsorienterad fastighetsskötare till vår kund på sommarvikariat. Här kommer du arbeta med bland annat att hantera felanmälningar, underhåll och grönyteskötsel. Exempel på arbetsuppgifter är att gå med röjsåg, trimma häckar, fixa lås som krånglar och tvätta företagets poolbilar. Vidare kommer du att arbeta med underhåll och förebyggande arbete i och runt fastigheterna. Du kommer även att ha kontakt med kunder och samarbetspartners. Arbetet är på heltid, måndag till fredag. Uppdraget sträcker sig från och med slutet av maj till sista augusti.

Personprofil
För att lyckas i rollen som fastighetsskötare krävs att du:

• Har körkort
• Är i god fysisk form då detta är ett fysiskt arbete där du rör på dig mycket, använder tyngre maskiner och lyfter tungt

Det är meriterande om du har arbetat i en liknande tjänst tidigare, har maskinvana (exempelvis röjsåg) eller har lift- och fallskyddsutbildning. Nämn gärna vilket i din ansökan. Personlighetsmässigt söker vi en person som är självgående och påhittig på så vis att du kan ta egna initiativ och själv se vad som behöver göras. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i din yrkesroll.

Övrigt
Uppdragets längd: Slutet av maj - sista augusti
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Mölndal

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se.

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ och arbeta hos vår kund.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: fastighet, fastighetstekniker, fastighetsskötare, vaktmästare, mark, anläggning, sommarjobb

Dela detta jobb

logo
Fastighetsskötare till Mölndal på sommarvikariat

PerformIQ